Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag srácok, ti mennyi pénzt költötök havonta a barátnőtökre, és mennyit adtok nekik készpénzben?
Gazdag pasi sose adott nekem konkrétan pénzt, sztem az ultragáz, nem is esne jól.
Olyan volt egyszer, hogy munkahelyi eseményre hívott, valami nagyon elegáns volt halom kőgazdag emberrel, és mondta, hogy mi az elvárt öltözet és hogy mivel ő hívott meg erre az eseményre, nem várja el, hogy én vegyek magamnak ruhát csak emiatt, ha esetleg nincs oda való ruhám (nem volt, mert nem mentem ilyen helyekre korábban), úgyhogy odaadta a bankkártyáját és beküldött egy üzletbe h vegyek magamnak egy ruhát, amíg ő elintéz valamit. Szóval ruhát vett, csak én fizettem az ő kártyájáról.
Ajándékokat rendszeresen kaptam egészen apróságoktól (kedvenc üdítőm, amit a városban csak 1-2 kisebb boltban lehetett kapni, csokor virág, lemosatta a kocsim) a nagyobbakig (randi után ajándékcsomag borral, parfümmel, vagy egy airpods stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!