Volt már veletek úgy, hogy örömben váltatok el a barátnőtöktől, de később nem válaszolt az üzeneteteitekre?
Igen. De arról a bizonyos barátnőről mindig tudtam, hogy az amit élőben felém mutat és amit valójában gondol rólam, az két külön érzelemhalmazon alapul.
A társaságában még éreztem is párszor, hogy meg tudom győzni hogy szeressen a hibáimmal együtt, a valós személyiségem miatt. Tepertem is rendesen de semmi rááldozott dologgal nem tudtam meggyőzni.
Nála a láttamozott üzenetek azt jelezték, hogy elmúlt a legutóbbi találkozás "bája" és már a távolság bánatja is vele, hogy egyáltalán köze van hozzám. Mindehhez persze elengedhetetlen volt egy közös ismerős aki középiskolában történetesen a bully-m volt, a "barátnőmmel" viszont valamiért borzasztóan egymásra találtak.
Az én esetem viszont lehet nem húzható a tiedre. Csak annyit, hogy gondold meg nagyon, megéri-e neked ezafajta érzelmi játszma ahol most is találgatózhatsz kettőtöket illetően csakmert neki ghostingolni támadt téged ma kedve.
Otthon 😂😂
Amúgy egy fél óra múlva már írt rendesen (és hajnali egykor még beszéltünk). Ilyen még nem volt, mert mindig azonnal szokott válaszolni. De nem fírtatom miért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!