Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esküvőre egy tényleg igényesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre egy tényleg igényesen megcsinált póthaj szerintetek túlzás?

Figyelt kérdés

Váll alá ér a hajam, vékonyszálú, de én hullámosított, derékig érő sok hajat szeretnék az esküvői képeimen. Májusban lesz, addig nem nő meg és hiába is nőne, mert vékonyszálu.

Ilyesmit:

[link]

2022. dec. 3. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem esküvőm sem lesz, de tavasszal csináltatok. Miért lenne túlzás?
2022. dec. 3. 22:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert mindenki tudja, hogy nincs akkora és olyan mennyiségű hajam. 😀
2022. dec. 3. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És? Nekem is van póthajam. Ha neked tetszik, csináltasd meg. Legyél olyan az esküvődön amilyen szeretnél, ez a te napod.
2022. dec. 3. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg igényesen van megcsinálva akkor szerintem észre sem lehet venni. Barátnőmnek is volt póthaja az esküvőjén, direkt arra csináltatta, sem azelőtt sem azóta nincs póthaja. Ha nem mondja, nekem fel se tűnik hogy nem a sajátja.
2022. dec. 3. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Csináld bátran!

Lehet bele fogsz annyira szeretni, hogy utána többször is ilyet fogsz hordani.

(Arra vigyázni kell, hogy a póthaj húzza a saját hajat a súlyával, ezért nem egészséges non-stop viselni, de ezt a fodrászod úgyis mondani fogja)

2022. dec. 3. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Anno ezzel foglalkoztam, rengetegen takarták fel esküvőre.
2022. dec. 4. 05:49
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

Hű, ez nagyon szép! Csináltasd meg, gyönyörű leszel!

N

2022. dec. 4. 14:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Akkor lehet, hogy mégsem mondok le róla. :)
2022. dec. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!