Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől vagyok ennyire féltékeny?26F
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy elég magabiztos vagyok. Sikeresnek mondanám magam az élet területén. Nem tartom magam egy csúnya gyereknek. Bárkit akit szeretnék vagy amit szeretnék el érem és megkapom. Mégis ahogy parkapcsolatba kerülök olyan mintha megbolundulnek. És nagyon de nagyon féltékeny vagyok.2022. dec. 3. 11:49
11/14 A kérdező kommentje:
10. Ebben nincs igazad. Tény volt már olyan csajom is aki után mindenki folyata a nyalat. Mégse akartam vele komoly kapcsolatot. Engem nem érdekel a külső nyilván van azért egy határ de inkább a belső fontosabb
2022. dec. 3. 15:00
12/14 anonim válasza:
A jót nem kell félteni a rosszat hiába félted megcsal ha a bugyijára fekszel akkor is
13/14 anonim válasza:
Egy narcisztikus, önző, hiú, egoista Pcs lehetsz. Szerintem ezért.
14/14 anonim válasza:
10. Ez ismét olyan általánosítás, mint ide Lacháza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!