Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a féltékenységgel?
Hadd el, elmondta hogy nem akar veled így élni az a gyökér!
Nem ad neked tiszteletet, megbecsülést, nem is értem miért magad hibaztatod, amikor direkt csinálja, utolsó senkiházi.
Őszintén sajnálom, hogy féléves kisbabát gondozol, akit egy ilyen työkérnek szültél.
A férjed egy paraszt és direkt provokál. Szégyellheti magát.
Téged egyáltalán nem tisztel és nem is szeret.
Engedd el ezt az első hozzászólót egy feminista barom.
A szülésed óta érzed ezt így meg csinálod ezt a féltékenységet?
Ebből a féltékenységi rohamokból előbb utóbb szakítás lesz, nagyon el tudja mérgezni a kapcsolatot.
Lehet, hogy csak a Te fejedben van ez így, túlgondolod.
Ha nézeget valakit akkor üljetek le és beszéljétek meg, ha gyereket tudtatok csinálni, akkor ez is menni fog.
De ha beszéltek is a csajjal elmondja nem? Nem egy sunyi patkány aki a hátad mögött kavar, ha meg akarna csalni akkor biztosan nem mondaná meg, hogy kivel mit beszél..
Mi bajod van utolsó velem? :)))
Attól vagyok feminista, hogy az igazat írom? Mert az az igazság, hogy bizony egy kocsog a párja.
Mert nem mindegy, hogy megemliti hogy ezzel azzal beszélgetek, vagy dicsőíti, hogy milyen jó csajok, miközben a barátnője ott van neki gyerekestul!!!
Én a 2-es vagyok, 1-essel hasonló véleménnyel. Sokminden vagyok, csak feminista nem. Sőt. 1 saját, 2 nevelt gyerek anyja, feleség, 40-es.
Attól a pasas még egy sunyi f*sz.
Annyi lehet a dologban, hogy mivel nem rég szültél, bizonyára megváltozott némileg a tested, ezáltal csökkenhetett az önbizalmad is..lehet hogy kicsit érzékenyebb is vagy ezekre a témákra..
Viszont a párod ha igazán szeretne, lehetne rád jobban tekintettel.
Ez alapból nem esik jól senkinek, főleg nem egy ilyen helyzetben. Plusz ha már van egy kisbaba, arra kellene koncentrálnia mindkettőtöknek nem más lányokra. 🙂
Beszélgess vele erről, nem biztos hogy az a megoldás hogy kidobod egyből és ott maradsz egy magad egy kisgyerekkel.
De szó nélkül se tűrd el ezeket semmiképp. 🙂
Hiába fog vele beszélgetni...
"Annyira meg alazva érzem magam, főleg hogy tudom meg nézi minden közösségi oldalon,sokszor mwg igerte hogy nem fog masokat csekkolni, de mindig igy van. Es jon hogy tőlem semmit se lehet, nem lehet"
Nem változik meg és le merem fogadni, hogy nem is egy mintaapa.
Mert a nők nézegetese helyett inkább a kisbabaval és a kerdezovel foglalkozhatna, vagy besegithetne a háztartásban.
Hiaba fog vele maradni ez a pasas nyugnek veszi és menekülne. Amint akad neki rá alany meg is teszi gondolkodás nélkül szinte biztos.
Kicsit sokat hisz magárol. Hierarchia van.
Valszeg ugyse tudnád gyerekkel elhagyni, nyeregben van es visszaél vele, kihasználja a helyzeted.
Ahelyett hogy bíztatna dicsérne biztosítana arrol h melletted áll, megadná amire szukséged lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!