Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy ezt érzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ezt érzem?

Figyelt kérdés
Baratnőmmel tisztáztam az elején hogy a volt exemmel volt egy közös albérletünk ahol volt nekem is benne kaukció. Illetve egy csomó cuccom nála volt. Egy hónapja történt egy olyan dolog hogy lejárt a szerződés elmentem a cuccaimért illetve a pénzemért. Beszélgetünk a volt barátnőmmel egy kávé melett próbált meggyözni hogy mennyire nem jó döntés a jelenlegi barátnőm mennyire csúnya hozzáképest stb.. Mind1 ezekkel nem is foglalkozom. Nem történt semmi köztünk. Viszont azóta úgy érzem hogy a jelenlegi barátnőmmel kapcsolatban. Mintha a volt barátnőm egyszerűen el fújta volna rólam ezt a rózsaszínködöt. Előtte nem voltak kétségeim. Most azóta mióta eljöttem az exemtől egyszerűen nincsennek bennem érzések. Semmi pozítiv érzés sincs bennem. Úgy érzem mintha üres lennék.

2022. nov. 28. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a barátnő egy ugródeszka volt, fellangolas, egy bufelejto.

Az exeddel nyugodtan jöjj ismét össze, aztán szakíts, mert úgyis az lesz a vége.

Nem hiába mondják, hogy a volt partnernek a múltban kell(ene) maradni!

De majd rajossz te is :)

2022. nov. 28. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Kell a fenének a volt barátnőm.
2022. nov. 28. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

“mennyire nem jó döntés a jelenlegi barátnőm mennyire csúnya hozzáképest ”

Ilyen patkány nőhöz hülye is lennél visszamenni. De ha 1 hónapja nem érzel már a barátnőd iránt, akkor ezt nem ártana megbeszélni. Mióta vagytok együtt?

2022. nov. 28. 19:32
 4/5 A kérdező kommentje:
2honapja ebből 1honapja mondhatni együtt lakunk. Együtt indulunk dolgozni. Nagyjából 8oranyi munka időben nem vagyunk együtt. De még akkor sem teljesen mivel atjarunk munka idő alatt egymashoz. Mikor épp nincs vele egyfolytában rá gondolok. Mindig várom hogy talalkozunk mikor bejon örülök és boldog vagyok. De amíg együtt vagyunk huzamosabb ideig üresnek érzem magam.
2022. nov. 28. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem normális. Egy ilyen rövid kapcsolatban még a pillangóknak kellene röpködnie, és tapsikolnod kéne, hogy együtt vagytok.
2022. nov. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!