Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez?
Irtam privit, ha gondolod írj vissza :)
Basszus ez azért gáz.😔
Ismerek ilyet.
1) Lánynak van gyerekkori fiú barátja. A lány párja nem tudja hogy egyszer megcsalta vele. Azóta is jóbaratok, semmi nem volt azóta köztük.
2) Lány és fiú gyerekkori jóbarátok. Soha semmi nemmvolt köztük, és biztos hogy nem is lesz (mindkettő hetero) Egyszerűen csak szeretnek együtt lenni.
3) Lány és fiú gyerekkori jóbaratok. Egyszer történt köztük valami, azóta nem találkoztak.
Nagyjából ezek a lehetőségek vannak. Engem csak akkor zavarna, ha nem járna rendszeresen a lány a tarsaságunkba, csak néha előbukkanna, és a férjem füllente bármit is vele kapcsolatban. Azt azért sokszor egyből megérzi az ember ha valami nem stimmel.
Meglátod hogy fog hazaérni és mit mond. Amúgy szerintem menj el báratnővel iszogatni, majd hazaérsz valamikor.
Simán lehet hogy valami történt a munkahelyen amit csak ki akar beszélni, vagy segíteni kell valamit. DE ha van rossz érzésed nem árt figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!