Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor valaki iránt már azonnal elsöprő/nagyon erős vonzalmat érzetél: elmondanád a kimenetelét?
- Jó vagy rossz vége lett?
- Szexuális vagy annál több, romantikus vonzalmat éreztél?
Kapcsolatban nem épp kompatibilis személyeknél történik ez meg általában, már az azonnali nagyon erős vonzalom 2 ember között. Sokszor inkább vmi trauma miatt alakul ki állítólag, amit nem dolgoztunk még fel, és a másik erre emlékezet tudattalanul valamilyen formában.
Ezért vagyok kíváncsi, hogy létezik e olyan a valóságban, hogy instant elsöprő vonzalomból egy kiegyesúlyozott, egészséges és hosszú kapcsolat született. Nem ilyen narcisztikus-alárendelő, toxikus és egyéb fajta.
Kapcsolat születhet, de nem árt, ha kicsit tudatos az ember, és nem hagyja, hogy elvakítsa a rózsaszín köd...
Én már majdnem 2 éve szenvedek, csak épp amiatt, mert nem lehetünk együtt, és soha nem is tudhatom még, milyen lett volna, ha...
Az emberi vonzalom is számít? Mikor első pillanattól fogva úgy éreztem, hogy ismerem, ismerjük egymást régóta, és kerestem a társaságát, kerestük egymás társaságát akárhányszor egy közösségben voltunk?
Mert ha számít, akkor 22 éve tartó házasság az eddigi kimenetel :)
Köszönöm a válaszokat. :) Szóval létezik ilyen is..
9 - Számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!