Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsééég! Holnap csókolózni fogok, és nem tudom hogy kell?!
Figyelt kérdés
Nem ez lesz az első csókom,2évvel ezelőtt csókolóztam utóljára,és nagyon félek a holnaptól,félek hogy elrontom!!:(((((( légyszi segítsetek..ötleteket hogyan csináljam stb.. előre is köszi!!! 15L2010. szept. 29. 20:27
21/24 anonim válasza:
Hát te hülye vagy Moszkue. Ha most ezt nekem írtad, felvilágosítalak, hogy 20 vagyok és elvagyok a normális életemben abortusz nélkül. Ja és mellékesen 18 évesen vesztettem el a szüzességem és senki nem cikizett mindezért...érdekes
22/24 Moszuke válasza:
tudod mi az a szarkazmus?:) nem baj.
téged is szeretlek
23/24 anonim válasza:
Tudom mi az, csak kár hogy a hangsúly nem jön át... De akkor bocsánat, ha úgy gondolkozol,mint én, örülnék neki.
24/24 anonim válasza:
Megértem, hogy félsz, én két hét után nem voltam benne biztos, hogy kell, de ha régen tudtál, most is menni fog magától :) Csak ne agyalj rajta túl sokat, legyen spontán a te részedről. (amúgy... nem azért de bírom mikor így előre tudják az emberek az ilyet, nem mintha én nem lennék néha így...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!