Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítsééég! Holnap csókolózni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsééég! Holnap csókolózni fogok, és nem tudom hogy kell?!

Figyelt kérdés
Nem ez lesz az első csókom,2évvel ezelőtt csókolóztam utóljára,és nagyon félek a holnaptól,félek hogy elrontom!!:(((((( légyszi segítsetek..ötleteket hogyan csináljam stb.. előre is köszi!!! 15L
2010. szept. 29. 20:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Okéés szorítsatok! Majd holnap leírom részletesen milyen volt és hogy történt!:))) Áááááh nagyon izgulok:P
2010. szept. 29. 20:36
 12/24 anonim ***** válasza:

De Te így eltervezed, hogy holnap megcsókolod? Percre pontosan? Hmm hát elég merev vagy.

Nekem ez spontán jön, fene tudja mikor csókolom meg a kiszemeltet. (Párkapcsoaltban sem mondom ,hogy drágám, holnap 10-kor megcsókollak.)

2010. szept. 29. 20:38
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem, hanem már kb. 1hete ígérem a csávónak,csak komolyan nagyon féltem/félek és nem mertem megcsokolni szgénykémet!((( de holnap rászántam magam:P
2010. szept. 29. 20:39
 14/24 Moszuke ***** válasza:
100%

hát az a baj hogy görcsösen akarod és az szar. ennek magától kéne jönnie.

nem kívánod a srácot mi? különben jönne az magától. meg kívánnád, bele akarnál mászni és remegve hálát adni a sorsnak hogy érezheted az illető ajkait.. höh.. megtervezett kötelező csók... hogy mik vannak

2010. szept. 29. 20:42
 15/24 anonim ***** válasza:

1 hete ígéred hogy megcsóklod? Jajj ez rosszabb, ne haragudj. :) Tudod mit csinálj? Mondd meg neki ,hogy csókljon meg a hóhér. Kicsit vársz és lekapod. Mnidegy hogy milyen lesz.

Ha panaszkodik, mondd meg neki, hogy mutassa be. Ha érti a játékot és elég érzelmes, akkor benne lesz. Ha meg hülyének tart, akkor kukázd.

2010. szept. 29. 20:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Ja, de ezt a csókoljon meg a hóhér szöveget Te is hidd el magadnak. Ha félni fgosz (és fogsz),akkor ülesd el magadba. Majd utána bumm, megcsókolod. Érted?
2010. szept. 29. 20:44
 17/24 Moszuke ***** válasza:
ezt még én sem értem.. de azt hiszem jobb is..:D
2010. szept. 29. 20:46
 18/24 anonim ***** válasza:
Röviden: ne görcsöljön, hogy holnap megcsókolja. Találkozzanak, élvezze az együttlétet, majd csatt a csók. Mert az a baj, hogy minden gondolatod ez tölti. Ha már itt is megkérdezed.
2010. szept. 29. 20:51
 19/24 anonim ***** válasza:

20L semmi egyéb dolog nem volt ne aggódj!!! Egyébként sem dicsekedni akartam és nem annak szántam a kérdést,ne kötekedj légyszíves mert nem adtam semmi okot rá!

Én nem akarok kötekedni, sőt nem is aggódom, csak érdekesnek találom, hogy 15 évesen ilyenen aggódsz, amikor még sztem egyáltalán nem ciki, ha nem tudsz csókolózni.

2010. szept. 29. 21:01
 20/24 Moszuke ***** válasza:
57%

dehogynem ciki. el ne merd neki mondani hogy még szűz vagy, mert tuti szakít veled, csoda hogy már ezt is megtűri hogy nem csókolóztál.

háh az eszem megáll hogy mit képzelnek ezek a mai későn érő fiatalok... még is mit képzelsz? meddig vársz még ezekkel? majd ha már 18éves leszel akkor már hova akarsz szexelni meg csókolni? öcsi már 13évesen át kellett volna esned több tucat nemi betegségen és legalább 2 abortuszon.

hát a f&szom eldobom tőled

2010. szept. 29. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!