Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek elsősorban a szögletes férfiak tetszenek?
Az én férjemnek kerek az arca. Egyébként a volt barátomnak is. Tehát nem olyan csontos, szögleges arcuk van. De így is nagyon férfiasak. A megjelenésük, a kisugárzásuk, a viselkedésük.
A testnél sem számít nekem, hogy szögletes legyen. Az jó, ha erős és nem betegesen sovány, de nem vagyok pl. rákattanva a vízilabdás vállakra és a kockahasra.
Szerintem aki ennyire a külsőségeknél ragad le, annál a belső értékek hiányoznak.
És ha szögletes az adott férfi de nekem mégsem tetszik, akkor mi van?
Ez így kb. olyan mint ha azt mondanád, hogy a férfiaknak csak a vékony nagymellű homokóra alakú nők tetszenek.
"És nem kell a társadalomnak küzdenie a természet törvényei ellen, hogy mindenkinek egyenlő esélyei lehessenek a boldog, nem magányos élethez?"
Mindenkinek egyenlő esélyei vannak. Neked is. Hogy te az esélyeidet eldobod magadtól azzal, hogy ahelyett hogy olyan embert faragnál magadból akit mások érdemesnek találhatnak a figyelmükre, inkább folyamatos hisztivel és mártírkodással mindenkit elükdözöl magadtól, az már a te sarad.
23
Az, hogy nekem mi volt a tapasztalatom ( történetesen az, hogy a külsőmön mindig mindenki fennakadt, naponta emlékeztetett bizonyos általuk hibáknak értelmezett vonásokra) az mellékes, itt már társadalmi jelenségeket akarok vizsgálni. Tudom nehéz elképzelni, hogy valaki nem egomániás kis pénisz és a közjóval foglalkozik. Ez is az emberi cinizmus és passzivitás bizonyítéka.
26
Kocka fejűek, erre jó például az amerikai főiskolák amerikai foci csapat tagjai!
28
Kevés van.
Keresd meg őket.
Valamit most már csinálj te is! A szájtépés az NEM "csinálás"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!