Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek elsősorban a szöglete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek elsősorban a szögletes férfiak tetszenek?

Figyelt kérdés
Ezt evolúciósan hogyan lehet magyarázni?
2022. nov. 21. 08:47
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

10

És nem kell a társadalomnak küzdenie a természet törvényei ellen, hogy mindenkinek egyenlő esélyei lehessenek a boldog, nem magányos élethez?

Nem tudod tán, hogy a magány nagyobb gyilkos mint a cigi, pia, drog együttesen?

Akkor meg miért vagy ennyire indifferens?

2022. nov. 21. 10:17
 12/32 anonim ***** válasza:
97%

"szögletes férfi" Mi a f@sz? XD

Hát személy szerint nekem nem az alapján tetszik meg egy férfi hogy mennyire szögletes, vagy sem.

2022. nov. 21. 10:18
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudod tán, hogy a magány nagyobb gyilkos mint a cigi, pia, drog együttesen?"

Akkor kezdj el inni. A kocsmában mindíg van társaság. Ha eleget ittatok biztos elmegy veled valamelyik hölgy.

2022. nov. 21. 10:28
 14/32 Mojjo ***** válasza:
100%
@11: Azért, mert ő tudja azt, amit egyetlen incel sem képes felfogni: mindenki a saját életéért felelős.
2022. nov. 21. 10:31
 15/32 Mojjo ***** válasza:
97%

Avagy kicsit átfogalmazva, szemléletesebben: a saját életéért mindenki saját maga felelős.

(Nyugalom, tudom, hogy incel vagy, azaz nem érted. Felesleges elkezdened a 200 soros mondókádat, amivel ezt alátámasztod. Persze, ha jól esik...)

2022. nov. 21. 10:34
 16/32 A kérdező kommentje:

14

Ez kulturális kérdés, vagyis, hogy ezeket állítod. Vadkapitalista-liberál rendszerben nyilván ez az elterjedt szlogen. Ha olyasmi lenne a szlogen, hogy az erősebb kutya szaporodik az azért jó eséllyel közelégedetlenséghez vezetne. Fontos a lakosság nyugalma a rend fenntartása érdekében.

Te például miért mondod, hogy mindenki saját maga felelős az életéért? Mert neked ezt tanította papa/mama, vagy mert összejött az élet és meglehetősen erős pozícióban érzed magad ahhoz, hogy ilyesmikkel dobálózz?

Aki nyomornegyedbe születik és árván nő fel majd az utcára kerül koldulni annak mit rósz fel?

2022. nov. 21. 10:56
 17/32 A kérdező kommentje:

12

Persze, simán annyit mondasz, hogy helyes, sármos stb.

De pont azért mondod ezeket mert a férfi geometriailag szögletes.

2022. nov. 21. 10:57
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Erröl linkelhetnél egy jó ábrát, ahol jelölik a szögletességeket, mert én nem találok ilyet.
2022. nov. 21. 11:10
 19/32 Mojjo ***** válasza:
100%
@17: Természetesen mint jó incel, jobban tudod, hogy másoknak mi tetszik, mint ők maguk :D
2022. nov. 21. 11:11
 20/32 Mojjo ***** válasza:
97%

@16: Meg azt is jobban tudod, nekem mit dobott a gép :)

Mit kezdjek el neked magyarázni? Incel vagy, nem értenéd. Ettől incel az incel, hogy totál fogalmatlan és képtelen felfogni, befogadni a külső valóságot, csak a belső téveszméi léteznek számára. A falat nézni hasznosabb időtöltés, mint egy incelnek magyarázni bármit is. (És igen, baromira unatkozom, hogy akár ennyit is írtam tök feleslegesen.)

2022. nov. 21. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!