Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El tudnád képzelni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnád képzelni, hogy vegyesházasságban élsz egy külföldivel, vagy abszolút csak magyar pár jöhet szóba?

Figyelt kérdés
Az, hogy milyen országból való, az most mindegy.

2022. nov. 21. 04:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
61%

Ahogy a 2-es, szintén második házasság külföldivel külföldön. Az első után szóba se jöhetett volna magyar, mivel itt élek és nem megyek haza, ami meg az érzelmi részét illeti, ennyi év után el sem tudnék már képzelni magyar férfival kapcsolatot.

Egyébként nem vadásztam az első külföldi férjemet, én is úgy voltam vele ahogy sokan, hogy nem lehet mély kapcsolatom olyannal aki nem tudja mi a túrórudi meg a Kockásfülű nyúl :) De ez hülyeség, mint később rájöttem.

2022. nov. 21. 18:52
 22/30 anonim ***** válasza:
60%

21.

2 válaszoló vagyok. Ugyanígy érzem. Már nem tudnám elképzelni az életem magyar férfi mellett. Nem bírnám elviselni a mentalitásukat, mert nagyon más.

2022. nov. 21. 19:22
 23/30 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudtok elképzelni magyar párt? Úgy általánosságban...engem ez megdöbbent.
2022. nov. 21. 20:37
 24/30 anonim ***** válasza:
63%
#23 MÁR nem. Én a 21 vagyok, de a 2-22 is ugyanígy gondolkodik valószínűleg. Túl régóta élünk máshol, más férfiakkal, már nincs visszaút. Ha csúnyábban akarnék fogalmazni, akkor úgy mondanám, nincs visszafejlődés.
2022. nov. 21. 20:44
 25/30 anonim ***** válasza:
37%
24-es, tehát minden magyar huszonéves pasi magasabb szinten van mint Te, külhonban viszont sorra csak kiváló férfiakkal találkozol. Nem tudom milyen régóta élsz kinn 21 évesen, de én negyvenesként se rendelkezem ilyen óriási tapasztalattal nemzetközi téren.
2022. nov. 22. 08:00
 26/30 anonim ***** válasza:
80%

#25 a 21-es válaszoló voltam, nem 21 éves 🤦 Szerinted mégis hogy osztanám az észt olyan korúan második házasságban a hosszú ideje tartó külföldi létről?

Én is negyvenes vagyok.

2022. nov. 22. 09:39
 27/30 anonim ***** válasza:
35%
Érdekes ezeket a válaszokat olvasni. Láttam én itt már kollektívan degradáló megjegyzéseket a magyar nőkre is, az le volt pontozva. Ugyanez fordítva meg fel.
2022. nov. 22. 11:05
 28/30 anonim ***** válasza:
52%

A legtöbb nő, akinek volt magyar párja és utána külföldi is, az megtapasztalja a különbséget, ezért nem is áll össze többé magyarral(nyilván itt is vannak kivételek) És legtöbbször nem azért, mert a külföldinek több pénze van(ugye ezt hozzàk fel érvnek a magyar férfiak), hanem mert hatalmas különbségek vannak a mentalitásban.

A külföldi férfiak sokkal rugalmasabbak, nem kötik az ebet a karóhoz minden áron.

Már 10 éve nem élek Magyarországon,nem tudom pontosan, hogy milyen a felhozatal, viszont fórumokon, közösségi oldalakon még mindig rengeteg hímsoviniszta kommenttel találkozom, és nem feltétlenül csak az idősebb korosztálytól. Így meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg még egyszer közöm legyen egy magyar férfihoz.

2022. nov. 22. 14:06
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

A feltett kérdésre válaszolva: igen, el, bár nem teljesen mindegy, hogy milyen külföldi. Vagy legalábbis, én sokkal nagyobb valószínűségét látom, hogy - ha nem magyar lesz - a házastársam valami EU-s, vagy ahhoz kulturálisan, és életszínvonalban hasonló országból származzon. Esetleg még japán, mivel érdekel a kultúrájuk, és a nyelvet is tanulgatom. Ja, és én most a kultúráról, és nem a bőrszínről beszélek, mert az egyáltalán nem érdekel.

Bár nem a kérdéshez kapcsolódik, de muszáj megjegyeznem, hogy ez a "külföldi pasik jobbak, mint a magyarok" állítás pont úgy megalapozatlan és előítéletes, mint a fordítottja. Igen, azt megértem, hogy valakinek kényelmesebb az anyanyelvén kommunikálnia, ezért elsősorban olyan párt keres, ahogy az is, hogy valaki számára az élete szerelme egy másik nemzetiségű ember lett. Ilyen mindig is volt, és mindig is lett. Viszont, az ilyen, és ehhez hasonló kijelentések, mint "a külföldi férfiak sokkal rugalmasabbak" elégé soviniszták, még ha fordítottan is. Melyik külföldire tetszik gondolni? Mert a Föld maradék 194 országának férfiaiból, csak az anyanyelvük alapján van 6999 féle, és akkor a szocializációjukat meg a személyiségüket nem is néztük.

2022. nov. 23. 22:57
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
El tudnám képzelni - hasonló kultúrkörből származó férfival, aki vagy angolul, vagy magyarul felsőfokon vagy annál is jobban beszél, olyan nagyvárosban élve, ahol angoltudással (urambocsá' magyartudással) tudnék magamnak olyan munkát találni, ami szellemileg is kielégítő és meg lehet belőle élni.
2022. nov. 25. 18:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!