Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy másoknak egy fél év alatt, vagy még hamarabb komolyabb kapcsolat alakul ki, és megkérik a kezüket, nekem meg a párom még 1 és fél év után sem? Mit csinálhatok én rosszul, a párom miért nem szeret eléggé?
Annyi ilyen kapcsolatot látok az ismerőseim között, hogy valakit 2 hónap után, valakit 6 hónap járás után már meg is kérnek.
A barátom meg 1 és fél év után sem, bár nem élünk még együtt. Beszéltem erről a barátommal, azt mondja akarja, de még nem most.
A kapcsolatban is vannak fokozatok, úgy mint pl az evésben is: előétel, főétel, desszert.
Még az együttélést sem próbáltátok. Az óvoda után sem egyből a középsuli jön...
Nem tudom milyen idosek vagytok, de masfel ev alatt azert mar osszekoltozhettetek volna, amennyiben anyagilag ugy allnak a dolgaitok. Lakva ismerszik meg az ember, siman kiderulhet, hogy nem is illetek ossze, mert nem birjatok elviselni egymast egyutt elve.
Az altalad emlitett 2-6 honapos kapcsolatokban meg altalaban azert van eljegyzes mert becsuszott a baba. Hidd el, ezek nem lesznek hosszu eletu hazassagok.
Mit csinálhatsz te rosszul?
Érdekes a hozzáállásod.
Vele nem is lehet gond?
Be van csokizva a felesősségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!