Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy másoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy másoknak egy fél év alatt, vagy még hamarabb komolyabb kapcsolat alakul ki, és megkérik a kezüket, nekem meg a párom még 1 és fél év után sem? Mit csinálhatok én rosszul, a párom miért nem szeret eléggé?

Figyelt kérdés

Annyi ilyen kapcsolatot látok az ismerőseim között, hogy valakit 2 hónap után, valakit 6 hónap járás után már meg is kérnek.

A barátom meg 1 és fél év után sem, bár nem élünk még együtt. Beszéltem erről a barátommal, azt mondja akarja, de még nem most.

2022. nov. 20. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább azt kérdezném, miért nem költöztetek még össze? És minek addig házasodni, amíg ez sem sikerült? Lépjétek meg ezt és ha majd túléltétek egy fél évig, akkor lehet a következő lépcsőn agyalni.
2022. nov. 20. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatban is vannak fokozatok, úgy mint pl az evésben is: előétel, főétel, desszert.

Még az együttélést sem próbáltátok. Az óvoda után sem egyből a középsuli jön...

2022. nov. 20. 18:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen idosek vagytok, de masfel ev alatt azert mar osszekoltozhettetek volna, amennyiben anyagilag ugy allnak a dolgaitok. Lakva ismerszik meg az ember, siman kiderulhet, hogy nem is illetek ossze, mert nem birjatok elviselni egymast egyutt elve.

Az altalad emlitett 2-6 honapos kapcsolatokban meg altalaban azert van eljegyzes mert becsuszott a baba. Hidd el, ezek nem lesznek hosszu eletu hazassagok.

2022. nov. 21. 08:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Mit csinálhatsz te rosszul?

Érdekes a hozzáállásod.

Vele nem is lehet gond?

Be van csokizva a felesősségtől.

2022. nov. 21. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!