Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavar ismerősi,haveri körben mindenkinek van párja csak neked nincs ?
Engem annyi zavar, hogy más életszakaszban vagyunk a baràtaimmal , nekik család , gyerek , válás, nekem pedig buli/hobbi, végtelen szabadidő , és marad pénzem is.
Nem nagyon tudom összeegyeztetni vélük a dolgaimat:a baráti társaságok zártak, új ember megismerèsère nincs lehetőség , a FFI tagokat nem lehet elhívni már sehova , mert rövidpóràz, én meg halàlra unom magam velük, 1-2 órànàl nem bírom többet - már inkább èlem a saját életem a saját szabályaim szerint hogy nem kell alkalmazkodnom senkihez, ha már így alakult
#15 "baráti társaságok zártak, új ember megismerèsère nincs lehetőség "
Ez nekem is feltűnt és rohadt idegesítő
Hans:És a slussz poèn az egészben hogy ők még mèg forszírozzák a dolgokat: "jajj gyere már át , csináljunk valamit együtt" - es szépen megmondod nekik ,hogy szép meg jó , de nem vagyunk kompatibilisek egymással nem igazán értik.
Másik , amikor ellenkező nemű , de kapcsolatban lévő barátoddal vagy és jön a párjàtól a fèltèkenykedès
Ilyenkor szoktam besokalni , és mellőzni őket , ha majd lesz valakim akkor majd lógunk, de jelen élet helyzetben inkább a magam útját járom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!