Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm,(Férfi-nő barátság) és kezdem furcsálni a kapcsolatunkat. Nagyon jól megvagyunk, beszélünk, hülyülünk, de hogy egy napot sem bír ki nélkülem, ez miért van szerintetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mondta hogy van egy pasi aki bejön neki, és össze is szeretne vele jönni, de akkor miért keres engem minden nap, vagy írásban, vagy személyesen? Úgy gondolja hogy szoros barátság van köztünk és nem szeretné, ha ez alább hagyna. Szerintetek létezik ilyen erős baráti kötődés egy nő részéről? Én többet nem szeretnék, és megbántani sem akarom. Vagy csak szimplán hiányzik neki a társaságom?2022. nov. 18. 21:50
11/14 anonim válasza:
Örülj neki, hogy van egy jól funkcionáló emberi kapcsolatod, szerintem felesleges agyalni rajta. Ha egyszer netán "rádmászik", majd akkor kedvesen kezeled, ha meg egyébként te is fontosnak tartod a társaságát, akkor ne keress ott problémát, ahol éppen nincs.
12/14 anonim válasza:
Megeshet hogy féltékennyé akar tenni vagy tényleg csak "barátilag" használ.
Megpróbálhatod hogy aktívabb leszel, komolyabb programok, közeledés, mert lehet hogy ez zavarja a "barátságotokban". Akkor is lehet szenya valaki, ha nem kapja meg azt, amit vár, többnyire a törődést.
13/14 anonim válasza:
Én mindig vágytam és volt is női barátom. Ezek a barátságok legalább őszinték szerintem.
14/14 anonim válasza:
Ez több, mint barátság. Miért nem kezdeményezel nála? Ha párkapcsolata is lesz, onnantól te leszel a “harmadik fél”. Tudnál élni nélküle? Ha nem, ideje lépned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!