Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barát barátnőm féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát barátnőm féltékeny lenne? Van ilyen nálatok csajok? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Szórakozóhelyen voktunk a csapatunkkal, velünk volt a barát-baratnőm is nagyon jól megvagyunk, jóba vagyunk pár hónapja. Én este összejöttem egy lannyal csók is volt, és a baratnőm ezt meglátta, onnantól kezdve mintha lelombozta volna valami, brszélgetés közben is fura volt, járt az agya, keveset mosolygott, alig szólt hozzám. Tudom hogy van egy pasi aki bejön neki, mert mesél sokszor róla, véleményemet kéri. Lehet hogy ettől függetlenül féltékeny lett? Rákérdeztem tagadta persze, annyit mondott hogy ő is szeretne ilyet átélni, nyilván az ő kiszemeltjére gondolt. Szóval nemtudom mi lett vele. Szerintetek lehet egy barát féltékeny?
2022. okt. 29. 06:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet, az egyik mindig titkon többet akar. Ezért is ritka a férfi - nő közötti barátság. Nem kizárt de nagyon ritka, hogy tényleg barátokként gondoljanak 1másra.
2022. okt. 29. 06:54
 2/5 A kérdező kommentje:

1.

Ertem, de van egy kiszemeltje aki tetszik neki, szerelmes belé. Akkor engem csak talomban tartana?

2022. okt. 29. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:
A franc tudja mi járhat a fejében, riválist lát a másik lányban. Bár ha meg annyira szerelmes lenne a másik srácba, akkor nem érdekelné, neked van e valakid.
2022. okt. 29. 07:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi van, ha te vagy a kiszemeltje?
2022. okt. 29. 07:47
 5/5 A kérdező kommentje:

4.

Van ez a pasi aki erdeki, meg próbal vele összejönni, de nem igazán sikerült eddig neki. Ezért gondolom hohy engem tart talomban, es lehet hogy valamilyen szinten azért érdeklem, ha már féltékeny lett.

Hát azt mondta hogy jó pasi vagyok stb, de tényleg csak barátként nézett rám, bár sokat beszélgetünk azt nem tagadom, ő keres 80% ban.

2022. okt. 29. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!