Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm,(Férfi-nő barátság) és kezdem furcsálni a kapcsolatunkat. Nagyon jól megvagyunk, beszélünk, hülyülünk, de hogy egy napot sem bír ki nélkülem, ez miért van szerintetek? Többi lent.
Én special nem hiszek a férfi női barátságban.
El tudom képzelni hogy féltékennyé akar tenni vagy kíváncsi mit reagálsz.
Akármilyen barát de nem lógok rajta minden nap főleg ha ellenkező nemű.
"van egy pasi aki bejön neki, és össze is szeretne vele jönni"
Nem te vagy az a pasi?
Pedig itt az 5# válaszolónak van igaza.
Férfiak! Vegyétek tudomásul már végre! A nők nem azért barátkoznak pasikkal mert alá akarnak feküdni, hanem lelki szemetesládának használják.
Ellenben egy pasi, nem akar lány barátokat, hanem dugni akar a nővel. Barátoknak meg ott vannak a haverjai, nincs szüksége lány barátokra.
Nagyon kevés kivétel akad ez alól.
Köszi mimdenkinek a hozzászólást!
6# nem én vagyok az a pasi, mert egy szórakozóhelyen mutatta már hogy nezzem meg milyen jól néz ki az a pasi, őt szúrta ki magának.
5#, 9#. Lehet hogy igazatok van, hogy csak lelki szemetesnek használ, csak az a fura hogy mindenről elbeszélgetünk, és nem a szennyeit dobálja rám, hanem A-Z ig mindenről beszélünk. Ha szemetes lennék akkor csak siránkozna szerintem, meg a problémáiról beszélne. Szóval nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!