Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan az életetekben, hogy egyáltalán nem tetszett külsőleg a személy, de a belső megfogott és beleszerettél?
Igen volt. Külsőleg egyáltalán nem volt az ideálom, de a belsője csodálatos volt számomra. Ódzkodtam, de nem adta föl. A külső változik, de a belső nem akkora szinten. Beleszerettem. Ma házasok vagyunk, s boldog szülők. Nem bánok semmit.
Előtte az ideáljaimmal voltam, de sokat csalódtam a belsőjükben.
Előfordult, bár nem tartott utána sokáig, de nem emiatt.
Olyan is volt hogy nem volt szimpi, de csak mert direkt provokált engem meg a társaságom, amit szó nélkül sem hagytam, szóval kicsit összekaptunk. Képes volt nagyon felidegesíteni, de egyébként az első pillanattól vonzódtam hozzá, és mint később kiderült ő is hozzám, szóval jelenleg is egymást boldogítjuk :D
Nem. Mindig olyan pasijaim voltK,akiert odavannak a nok. 😂😂😂
A gusztustalanok sose lesznek pasi szerepkorben. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!