Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A média hatása miatt undorodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A média hatása miatt undorodik valaki a túlsúlytól?

Figyelt kérdés
Nem az extrém túlsúlyra gondolok, hanem mondjuk körülbelűl 20 kiló feleslegre. Az egészségipar, szépségipar, táplálékiegészítőipar azt akarja mindenkivel elhitetni, hogy csak akkor vagy jó pasi/csaj, hogyha nincs rajtad felesleg, formás, izmos vagy. A másikkal szemben ilyen mesterséges vonzalom születik és, ha van rajta kb. 10-20 kg felesleg, férfi esetében nincs rajta elég izom, nő esetében nem elég homokóra alkat akkor undi lesz. Ilyenkor nem tudom elképzelni azt, hogy ne nedvesedjen a bugyi vagy ne álljon a farok, hogyha ott lenne mellette egy túlsúlyos férfi/nő. Ráadásul a felesleget le lehet dolgozni és mire is való a párkapcsolat? Arra is, hogy egészséges programokat lehet csinálni és egészségesebben táplálkozni. Tehát nem a túlsúlyt akartam ezzel propagálni, hanem a túlsúly elleni sipákolás, fújolásra reagáltam. Ráadásul a túlsúly gyakran nem igénytelenségből fakad, hanem genetikai oka is van, már egyre több kutatás azt bizonyítja, hogy többnyire a gének miatt híznak az emberek. Ezért szemétség body shamingelni a másikat, akit lehet vonzónak tartana, hogyha nem a média uralná a tetszését.
2022. nov. 10. 14:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%

Engem azért body shamingelt a sok “jaj szegény ne bántsuk őket mert kövérek”, mert nagyon vékony voltam. Bocsi, de nem tudlak sajnálni titeket.

Nem a média hatása az, hogy az egészséges, fit, feszes testet látjuk vonzónak.

2022. nov. 10. 15:00
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Én meg úgy látom hogy a médiában 5-10 éve az lesz lassan a jó hogyha legalább 10 kiló felesleg van rajtad. 🤷‍♂️
2022. nov. 10. 15:03
 3/23 anonim ***** válasza:
75%

Nem.

Egyszerűen érzem, hogy egy kövér férfi nem kedves a szememnek, és semmi, de semmi késztetést nem érzek, hogy lefeküdjek vele. Nem nedvesedek be, sőt, ha szex közben sírós undort éreznék csak.

20 kiló felesleg pedig rohadt sok, nem tudom, miről beszélsz...

És nem, olyan nincs, hogy valaki normálisan mozog, és épeszű a kalóriabevitele, mégis kövér. Még pajzsmirigy betegek sem tudják legyőzni a biológiát és az energiamegmaradás törvényét. Nem fog a teste a semmiből előállítani valamit (zsírt).

De még ha be is bizonyítaná valaki, hogy szegényke nem tehet róla, attól még mindig nem fog a puncim nedvesedést produkálni rá. Akihez pedig nem vonzódom, az nem lehet a párom. Vonzalmat nem lehet kierőszakolni.

2022. nov. 10. 15:05
 4/23 anonim ***** válasza:
67%

Sosem vonzottak a kövér nők. 20 kg felesleg pedig már azt jelenti, hogy kövér. Akkor lehet elviselni +20 kg-ot, ha mellette izmos az illető és a tartása, tónusa megmaradt, csak van rajta egy réteg zsír. De az ilyen úgyis vissza fog fogyni.

Aki csak sír, hogy ő nem is tehet róla, az nem is fog tenni ellene és egyre bálnább lesz.

2022. nov. 10. 15:55
 5/23 anonim ***** válasza:
86%
Amiért a rohadó fogak sem tetszenek. Nem egészséges, az igénytelenség eredménye.
2022. nov. 10. 15:57
 6/23 anonim ***** válasza:
61%
A Dove reklámok meg azt akarják elhitetni, hogy a plusz 10-20 kg a természetes...
2022. nov. 10. 16:16
 7/23 A kérdező kommentje:
#2 Helyes! Nem szabad senkit sem kitaszítani, mert nem néz ki tökéletesen. Szeretem azt, ha husisabb nőkkel, férfiakkal reklámoznak valamit, mert ez változtathat ezen. Fontos az egyenlőség!
2022. nov. 10. 16:33
 8/23 A kérdező kommentje:
#3 Talán kikéne próbálni. ;)
2022. nov. 10. 16:34
 9/23 A kérdező kommentje:
Engem nem győztetek meg én a zárkózottságot látom bennetek. +20 kiló még nem a világ vége és nem annyira sok. A sok az inkább +50-től kezdődik. Mi van akkor, ha edz mellé keményen, akkor is igénytelen lustának kell beállítani? Genetika függő ez, túlságosan alábecsülik ezt, a tudomány is genetikáról beszél, nem arról, hogy ki mennyire lusta. Nem követitek a tudományt? Ott is le van írva, hogy léteznek kövér és vékony gének. Ha valaki tök vékony, atléta alkata van nem biztos, hogy sportol, de lehet a túlsúlyos keményen nyomja a kardiót. Ráadásul a szexel jobban is ég a zsír, csak tudjátok nem minden a külső, létezik személyiség, egy nagyon jó személyiség széppé teheti a másikat, csak nem kéne elzárkozni ettől. Ezért lehet látni csinos nőket, nem túl csinos férfiakkal és jó pasikat nem túl csinos nőkkel, mert fontosabb volt nekik a másik személyisége és nem ritka az, hogy kapcsolatban a nem túl vonzó fél, sokkal vonzóbb lesz, mert egy jó kapcsolatban sokkal motiváltabb az ember. Sokan úgy fogják fel, hogy aki egyedülálló jobban néz ki, majd kapcsolatban elhanyagolja magát, de nem ritka a fordítottja. Ráadásul általában ahol az egyik vagy másik vagy mindkettő elhanyagolja magát akkor is áll a pénisz és akkor is van nedvesedés, tehát ennyit arról, hogy nem működne a nemiség, a fenéket nem, csak nem kell elzárkozni, elutasítani, offolni a másikat.
2022. nov. 10. 16:43
 10/23 anonim ***** válasza:
65%
#7 csak mert lusta vagy sportolni és egészségesen étkezni, attól még nem leszel vonzóbb, ha folyton az arcunkba is nyomják a kövér testeket😅
2022. nov. 10. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!