Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szerelmes akkor mindegy neki hogy a nő 54kg vagy 120kg akkor is kívánja?
Nem tudom.
De én 60 kg voltam, amikor összejöttünk, most 85 vagyok (de voktam 95 is), és mindig elmondta a párom minden nap, hogy szép vagyok, és a szex is nagyon jó. Szóval nálunk működik ez.
24
Én is nőként mondom, hogy nekem se tetszene 30 kilós változás. Gyanítom a férfiaknak sem, és nincs is ezzel baj.
Egy 54 kilós nő karcsú, 120 kiló meg már vagosuly. Nem mindegy.
"Ha egy férfi szerelmes akkor mindegy neki hogy a nő 54kg vagy 120kg akkor is kívánja?"
Nem. De az interneten lesznek dögivel, akik megpróbálják veled (és magukkal is) elhitetni, hogy igen, és egy utolsó Schobert Norbi és rohadjon meg egyedül, aki nem.
Nem.
És csupán szeretetből még nem állt fel senkinek sem a farka.
Szerethetek valakit, de attól még nem biztos, hogy kívánom is, ami egy kapcsolat végét is jelentheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!