Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik netes Társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik netes Társkeresőn érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 40-en túl vagyok, szóval nem a fiataloknak szóló oldalak érdekelnek, nem az 1-2 éjszakás kalandok. A Love, Első találkozás, Randivonal, Párom és más pénzlehúzós oldalak kizárva.

2022. nov. 9. 20:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10 -es.

Hasonló tapasztalataim vannak. Sok férfi mondja, meséli el a rossz tapasztalatait.

Sőt, majd minden társker oldalon ugyanazokkal kerülsz szembe.😀

Sajna mindkét oldalon pont azok nem jutnak szerephez, akik komolyabban veszik ezt, mint egy kósza numera keresést.

Egy idő után már fel sem veszi az ember/ember lánya a rosszindulatú, vagy burkolt ajánlatokat.😏

2022. nov. 10. 08:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg a kamu, akin azt látod, hogy ez meg minek van fent mert simán találna bárkit, noss azoknak a 90%-a tuti kamu.

Kell a reklám ezért kellenek a jóképű pasik és gyönyörű nők.

De az ilyenekre több 100 vagy 1000 jelentkező is van.

2022. nov. 10. 08:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-esnek sajnos teljesen igaza van. Ettől függetlenül érdemes kitartani. Én 40+-osként a Badoon ismerkedtem meg a ma már férjemmel - nem a 4-es válaszoló anyukája vagyok:))) Sokáig tartott, nehéz fiatalon is, hát még a mi korunkban a kevés szabad emberből kivárni-kiválasztani azt, aki nem csak kalandot keres, nem nős, stb. Nekem megérte.
2022. nov. 10. 08:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért vannak ezek az oldalak, hogy a tulajdonosai pénzt keressenek velük! Nem rólad szól a sztori. Előfizetsz és látod hogy ezer éves inaktív felhasználókból áll a kínálat nagy része! Ha meg vidéki vagy, felejtsd el az egészet. Az 1-es villamoson hamarabb szednék fel nőt, mint a társkeresőkön!
2022. nov. 10. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorikérdesek.hu baromság....

már 30 felett aki egyedülálló mind selejtes....

Nevetséges.

Milliónyi ember van aki egyedülálló vagy azzá vált 30 felett is, és nem, nem mindenki selejtes.

Nekem is nagyon sok ismerősöm van aki 30 felett lett az....

De egyes idióták szerint pláne ezen az oldalon maradjon mindenki egyedül mert e felett csak selejt maradt....

2022. nov. 10. 09:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15. Általánosítasz! Az viszont tény, hogy a kort nem szabad figyelmen kívül hagyni, és a korral sokminden együtt jár! Az idő meg rohan.
2022. nov. 10. 09:10
 17/18 NTBS ***** válasza:
Nem tudok olyat.
2022. nov. 12. 19:27
 18/18 anonim ***** válasza:
44%
Felszínesek lettek az emberek! A nők ugyanúgy mint a férfiak. Egy csinos nő tartogatja magát a szuper mega topp full férfinak aki soha nem fog beállítani az életébe. Elrohan az idő, majd az elvárások semmit sem csökkennek! Jó nő? Jó pasi? Ugyan már, ők tudják magukról hogy azok. Ilyenre sose várj! Ők megszokták hogy percenként cserélhetik a partnereiket, jó lenne ez neked? Viszont az a baj, hogy az átlagosnak már kevés az átlagos. Szerintem ez a legnagyobb baj! A neten mindenki csak a szépre, a tutira kíváncsi, olyanokat vizslat, olyanokat képzel el maga mellé. Majd csodálkozik ha 40 évesen is még egyedül él.
2022. nov. 13. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!