Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik netes Társkeresőn érdemes ismerkedni?
Igazából ha nő vagy, mindenhol csak ingyen szexre kellenél. A férfiak 75%-a házas vagy párkapcsolatban van, de ezt nem fogják előre közölni. A fiatalabbak milf meg cougar mániások, kizárólag csak a szex hajtja őket. Értelmes, jóképű, amolyan igazi férfira ne is várj, aki szingli, azoknak a 90%-a defektes idióta. Tapasztalat. Sajnos ez is csak később derül majd ki. A jobbra balra húzogatós appok meg nem az ismerkedésről szólnak, hanem hogy a fotód tetszik-e a másiknak, de azok is a szexre hajtanak.
Akkor van szerencséd, ha a való életben megismerkedsz valakivel.
ilyen társkeresőkön úgy is csak rosszabbnál rosszabbakba fogsz belefutni. Egyes elméletek szerint pont akkor jön egy rendes, igazi társ, amikor nem akarod az egészet. Ez már kicsit ezotéria tudom, de annyi logika, vagy igazság van benne, hogy ha elfogadod hogy nincs senkid, és nincs is rá szükséged, akkor egymagad is egy egész embert alkotsz, nem leszel egy fél ember akinek KELL egy másik hogy kiegészítse és így legyen egy teljes fél, mert amúgy meg úgy is csak az lesz belőle hogy rátelepszel, vagy át akarod majd a saját ízlésedre alakítani, vagy alapból sok lesz a tulajdonságbeli eltérés és egy semmilyen kapcsolat lesz... Ha meg te mint egy teljes ember éldegélsz, és jön mondjuk egy számodra tökéletes személy, akkor teljes harmónia és békesség lesz köztetek, és ez a hosszú párkapcsolat titka.
Gondold meg... tényleg annyira kell valaki hogy jobban érezd magad? Mert akkor itt elég nagy gondok vannak, és örök életedre ez a szenvedés vár rád.
Köszönöm 6os, de teljes ember vagyok.
Kerek egész.
Szenvedni az szenved, aki mindenáron AKAR társat, s nem az, aki igy, vagy úgy megadja magának a lehetőséget, hogy rá találjanak.😉
Szia!
Én próbáltam 30felettiként Badoo,FB társkeresőt is de komoly jelölteket nem találtam.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!