Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kapcsolatban a nő szolgálja ki a férfit otthon?
Én eddig csak önállo vagy csak mamahotelesekkel jottem ossze.
Soha életemben nem volt még senki aki leterhelne.
Mindenkire az anyja főz mos, vagy maguknak csinálják, a saját kis kecojukban.
Pedig nem egy pasival éltem már egyutt.
Egyetlen egy párom volt eddig akivel kozosen mentunk alberletbe es mostunk főztünk magunkra, az sem terhelt le amugy. De ò mindenben társam volt
Nálunk a családban apám, öcsém is ilyen. Hogy őket ki kell szolgálni.
A páromat rendesen ki is kezdték, amikor megtudták , hogy ő is csinálja itthon a házimunkát. Süt, főz, takarít, mos, tereget. Nincs olyan amit ne csinálna meg. A konyhában meg áhhh, istentelenül jól mozog. Én nagyon szerencsésnek mondhatom magam ilyen téren.
A mosas vasalast elintezheted egy szaritogeppel es hogy vallfas a szekrenyed.
1. Dobj be egy halom ruhat valogatas nelkul egy szinfogo kendovel plusz egy mosotablettat 1 perc
2.legrovidebb program 30 perc
3.centrifuga 10 perc
4.szaritogepbe be 60 perc
5.vallfara,szekrenybe 5 perc
Nem kell vasalni mert nem gyurott.
Nem, és nem is fogok, képtelen lennék rá.
Anyám is így élt, de én nem vittem tovább. A párom nem várja el, tud ő is főzni is, meg porszívózni is. Nem tökéletes, pl rendetlen, de ez nem zavar, mert mértékkel. Vagy nem szeret mosogatni, cserébe mondjuk porszívózik, vagy kitisztítja a lefolyót stb.
Ha úgy van rászólok, hogy segítsen be. Vasalni meg amúgy sem nagyon szoktam, mert direkt olyan anyagú ruhát, inget veszek, csak 1-2 kivétel. Azt én csinálom neki, de az ő ingjei is nagyrészt olyanok, amit nem kell.
Szóval nem mindenki ilyen, hogy otthon hátraphassza magát a kanapén és nézi a focit, míg te megszakadsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!