Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-22 évesek között mennyire gyakori az hogy 2 évnél tovább tartson a párkapcsolatuk?
Én nem sok párt ismerek, de ők 2 évnél tovább vannak együtt.
Akik sok fiatal párt ismernek ti hogy látjátok?
(Nekem még sosem volt hosszú kapcsolatom.)
Az első kapcsolatom 17-21 között volt.
Azóta 22-24 között most is van egy, már két éve.
24B
Remélem elég gyakori, mert párommal mi is bele tartozunk.
Bár ha nem is az, mindegy. Nem egy statisztikára vagy véleményre alapozzuk kapcsolatunkat. És most leszünk 3 éve együtt. Akkor meg is haladtunk az "elvárásokat", nem? 😃
Egyébként 2 olyan párt ismerek, akik fiatalon jöttek össze.
Az egyik páros gimiben jöttek össze, ma már egy éves házasok és van egy pici babájuk. 25-28 évesek.
A másik pár pedig általánosban(!) jött össze. A nő most töltötte a 30-at, van egy lányuk és nagyon szeretik egymást a mai napig.
Nem lehetetlen, csak valószínűleg nem ez a szokványos. 😇
Nekem húszévesen már az első férjem jött, hat év múlva házasodtunk. Előtte csak néhány hónapos járásaim voltak.
Az egyik húgom viszont 16-tól 19-ig együtt volt az első barátjával. Egyidősek voltak, elsők egymásnak.
Mindenkinek más a története. De a legalább 2 éves kapcsolat elég gyakori még ebben a fiatal korosztályban is.
Nekem az első 1,5 éves volt, 18 voltam mikor osszejottunk és 19,5 mikor szakítottunk. (Bár már kozte volt egy szakitasunk 3 hónapig, azt most nem számoltam bele)
20 evesen volt a 2.kapcsolatom. most 24 vagyok és még együtt vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!