Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy egyetemi tanár kikezd egy hallgatóval?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez rendben van, mert felnőttek, vagy nincs rendben, mert hierarchikus viszony van köztük? Meg szerintetek honnantól zaklatás a dolog?

Nem vagyok tanár, nem rólam van szó, csak erről olvastam, és nagyon eltérő véleményeket láttam.

2022. nov. 7. 23:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Itt nagyon egy irányba húz, ahogy látom. Érdekes, mert máshol nem volt ekkora egyetértés.
2022. nov. 9. 08:24
 12/24 anonim ***** válasza:
38%

Persze, itt mindenki osztja az észt, de nem ilyen világban élünk sajnos, hogy az érvényesül, aki szorgalmasan tanul, és becsületes...

Persze, igazságtalan, de ki nem szarja le, ezen háborogni felesleges

2022. nov. 9. 09:13
 13/24 A kérdező kommentje:
Ez hogy jön ide?
2022. nov. 15. 20:13
 14/24 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is ha már nem tanítja, kit érdekel. Nekem is tetszett az egyik fiatal tanár, egy félévig volt vele órám egy totál masik tanszéken. Szerintem az ilyen szitu nem gáz. De ha az illetőnél kell szigorlatozni, államvizsgázni stb akkor persze hogy gáz.
2022. nov. 15. 20:29
 15/24 anonim ***** válasza:
35%
Az senki eszebe nem jut mennyire etikatlan , hogy igy akar jo jegyeket szerezni a tanulo lany es bele ul az oregember trottyos farkaba.
2022. nov. 16. 11:37
 16/24 NTBS ***** válasza:
68%
Ha nem tanítja akkor nincs gond vele. Ha tanítja, etikátlan.
2022. nov. 16. 12:06
 17/24 anonim ***** válasza:
60%
15 eddig mindenki azt írta hogy az általad vázolt szitu etikátlan
2022. nov. 16. 12:10
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
17. A tanar lett le huzva tobbnyire.
2022. nov. 16. 12:58
 19/24 anonim ***** válasza:
85%

#15: a kérdés úgy szólt, hogy arról mit gondolunk, ha a TANÁR KEZD KI a hallgatóval. Ezért beszéltünk erről és ezért lett "lehúzva" a tanár.

Amit Te vetettél fel, hogy a HALLGATÓ KEZD KI a tanárral, nyilván az is maximálisan etikátlan; annyi a különbség, hogy ott a hallgató nem él vissza a pozíciójával még pluszban, hiszen a hierarchiában ő van lejjebb. De ettől még nincs mentsége, ha kikezd az oktatóval, ugyanolyan erkölcstelen.

2022. nov. 16. 14:50
 20/24 anonim ***** válasza:
33%
Ugyan mit gondolnánk? Biztosan felállt a farka.
2022. nov. 16. 14:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!