Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a történetek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a történetek tényleg igazak? 16F

Figyelt kérdés
Nem hittem a szememnek, amikor nemrég azt olvastam, hogy régen lehetett a lánynak randira virágott vinni amiknek örült. :O Meg állítólag régen nem fordúlt elő, hogy a lány lép és szinte mindig a fiú tette meg az első lépést, a lány meg csak jeleket küldött! :O Ez tényleg így volt? Csak azért kérdezem, mert az én osztályomból van 9-11 olyan lány aki minden gond nélkűl a fiúnál tette meg az első lépést és hosszú hónapok óta együtt vannak. :P Meg állítólag volt régen egy szokás, amit úgy neveztek hogy "udvarlás", amikor "a fiú megpróbálja elcsábítani a lányt". :O Tényleg igazak ezek a történetek? Egyszerűen annyira hihetetlenűl hangzanak. :P
2010. szept. 28. 20:35
1 2
 11/18 orsybaba88 ***** válasza:

igen igazak. Változik a világ, v.színűleg 60 évesen te is sopánkodni fogsz, h "ezek a mai fiatalok..."

régen a járást udvarlásnak hívták, és valóban a férfiaké volt a domináns szerep mindenben.

megjegyzés: volt olyan, aki 6 azaz HAT éves lányt jegyzett el, a vagyona miatt.

sőt, a földesúr/király igényt tarthatott bármelyik lány "első éjszakájára"!!!!!!

olyat is hallottam, amit próbaéjszakának hívtak. Az udvarló és a lány együtt tölthettek éjszakát, vagy többet, és ha nem passzolt a dolog, akkor viszlát... gondolom nem a dunyha pihéit számolták...:)

2010. szept. 28. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:

igen igazak,15 evesen udvaroltam egy lanynak,mindig visszaemlekszem ra,akkor nem volt olyan hogy megcsokolsz valakit az uton,vagy megfogd a kezet,es tudom 2-3 het utan amikor minden este talalkoztunk,egyik este smaroltunk,annal jobb erzes nem volt,mert tudom hogy en megerdemeltem azt,azert megkinlodtam,most latsz egy lanyt lesmarolod semmi erteke sincs,olyan mintha szarnal egy jo budoset.

most talan kell is szegyeld magad viragot vinni egy lanynak mert a haverok meg masok lehet kinevetnek.borzalom,olyan ur istenes verest tudnak adni minden 18 even alulinak aki ilyesmiket csinal,pfff azt sem tudjak hogy vedekezzenek,vagy a tampont hogy tegyek be,hova dugjak,es mar bsznak,szentseges eg hogy tudnam verni oket,es kozbe nem is sajnalnam.

2010. szept. 28. 20:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én két hónapot udvaroltam a páromnak, sőt virágot is vittem neki, meg csokit.

Akkor most gáz vagyok??

2010. szept. 28. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:
hm. én kaptam virágot a barátomtól és nagyon nagyon jól esett,mert még senkitől sem kaptam.és nem nem csak anyáknakpjára kell virágot vinni.temetésre meg inkább koszorút illik.és igen régen így volt de mostmár nem.
2010. szept. 28. 20:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Gyenge szöveg, hogy 60 év múlva mi is szörnyülködünk, nem úgy van ez, hogy van egy számegyenes amin megyünk egyre kisebb számok felé a végelenig. Vannak határok és bizony-bizony az elmúlt 100 évben fordult nagyot a világ e tekintetben. De még inkább az elmúlt 20 évben.

2010. szept. 28. 21:01
 16/18 A kérdező kommentje:

21:01

Ha jól értelmezem, PONTOSAN abba az időszakba születtem bele, amikor "nagy változás" történt, azaz a Szovjet birodalom bukása után kb! Nem is hittem vlna, hogy ennyire más volt a világ... :O Méghogy a lányok nem léphettek??? Ez akkor valamiféle szörnyű korlátozás volt? Én azt tapasztalom a környezetemben, hogy szó sincs efféle "korlátozásról", tökéletesen mindegy ki hív el randira kit, ki adja az első csókott stb... Ha megtetszik a lánynak a fiú, elhívhatja randira, mi gáz van ebben, mindenki ezt csinálja a környezetemben. Vagy rosszúl gondolom?

2010. szept. 28. 21:09
 17/18 Morals ***** válasza:

Első és 21.01

Nagyon tetszik ahogy véleményt formálsz;) Ritka, hogy szimpi valaki, ne értsd félre^^

2010. szept. 28. 21:11
 18/18 anonim válasza:
Bizony ez mind igaz és mennyire jobb világ volt az .
2010. szept. 28. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!