Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak meginditó történetek, filmek. Sztetek az én ötletemböl is lehetne egyet csinálni?
szal volt az "utolso vakácio" c film, ahol a quenn latifah játszott, kapott egy téves(!) diagnozist, miszerint pár hét mulva meghal, ezért ö az egész életében összesporolt pénzéböl végigdorbézolta azt a pár hetet, közben pedig egy igazán nyitott, szeretettteljes nö lett, és férjet is talált.rossz film, mert arrol szo, hogy a pénz boldogit.
az én ötletem viszont más:
képzeljönk egy fiut, aki azon kesereg, hogy 21 évesen is szüz, és csunya, és gyenge, és buta és nem tud mit kezdeni magával, pedig megkapja azokat a lehetöségeket, amikböl mások már el tudnak indulna, csak hát ö nem, és irigykedik az alfa-optimistára, akinek mindenbe ingyenes a belépö (a lányok lába közé legföképp) jól néz ki, és boldog, és egészséges.ja és nem szüz.
Egy napon a két szereplö cserél.legföképp az tenné érdekessé a sztorit, hogy a szerencsétlenünk az alfa életében vagy tarol vagy nem, de mindenesetre végig kell néznie, ahogy az ö életéböl, testéböl mit hoz ki az alfa, és rájönne, hogy ezt ö SOHA AZ ÉLETBEN NEM TUDTA VOLNA ELÉRNI, ugyhogy öngyilkos lesz alfa testében, mert még ugy sem tud versenyre kelni.
az ihlette a dolgot nálam, hogy folyamatosan mondják, hogy én milyen jó faszi vagyok meg ne aggodjak a külsöm miatt, meg nem értik miért nem tudok csajozni.hát én rohadtul nem érek semmit és nem ÉRTEK semmit, nem tudom hogy kell csajozni, és nem is segitenek a lányok sem, hogy kicsit adnának magukbol.
tényleg heppi enddel kéne zárni és akkor kasszasiker lesz... mondjuk a végén rájön a főszereplő srác,hogy az alfapasi egyáltalán nem boldog, mert igaz,hogy megkap minden ku.rvát, de szeretet senkitől, ő pedig megismerhetne egy olyan lányt, aki épp olyan kis szerencsétlennek érzi magát,mint ő, és a végén egymásba szeretnének és együtt vesztenék el :) milyen aranyos lenne
21/L
Nekem nem tetszene ez a film. Arról szólna, hogy van egy szerencsétlen pasas, aki még a lehetőséggel sem tud élni. Nem azért nem adnának rá pénzt, mert nem happy end a vége, hanem mert nincs sztori. A karakter nem jut egyről a kettőre sem pozitív, sem negatív irányban. Csak úgy van.
Az is elég gáz, hogy a "lányok lába közé" való belépő ennyire elöl van a fontossági listán. Akkor inkább írd meg az Amerikai pite következő részét, ha ez a fő cél.
23/L
Szerintem nem mindig szamit a happy end! A Titanic a vilag egyik legsikeresebb filmje, es nem mondhatni, hogy total happy end, vegulis az orok szerelem felbomlik. Ha a film tenyleg elethuen abrazolni tudna a szerencsetlen srac gondolkodasat, akkor lehetne keszitteni ebbol az otletbol is egy utoset, ami tenyleg elgondolkoztat, es ami miatt atertakeli a nezo az eletet.A hangeffektek sokat segithetnek ebben, ha megfeleloen vannak kivalasztva.Konyveknel meg a konnyed irasmod, na meg a monologok.
UI.A lanyokra jobb, ha nem varsz :)) Ha tetszik valaki, vesd be magad! A dolog titka, hogy add onmagad, utasd meg a szemelyisegedet, s ne vidd tulzasba a nyomulast.:)
"rossz film, mert arrol szo, hogy a pénz boldogit."
Érdekes, én ennek épp az ellenkezőjét láttam abban a filmben. Akinek a pénz számított, az nem járt jól. Akinek nem a pénz számított, annak heppiend.
Nem tűnik megindító történetnek, amit leírtál. Az öngyilkosság rész pedig főleg gáz, ha nem tud valami értéket, pozitív tanulságot adni a nézőknek, nem sok értelme van.
Az öngyilkosság nem megoldás semmire, az a leggyávább megfutamodás, az überlúzerség. Nem nyavalyogni, nyafogni kell, hanem élni, kihasználni az időt ami van.
Erre is jó példa a film, amit mondtál, akármilyen kis tündibündi kommersz film. Nem nyafogott és nem lett öngyilkos Latifah. Hanem megtette, amit megtehetett, élvezte az életét és nem adta fel.
18:20 vagyok.
Szűz vagyok, úgyhogy ez a duma nem jött be. Elég szánalmas, hogy ezt itt mind leírtad, sajnáltatod magad, de a kérdésed lehetett volna az is, hogy: Hogy veszítsem el a szüzességem?
A válasz: Tanuld meg szeretni magad. Vagy ha csak szex kell, szerezz pénzt. Nem túl komplikált. Csak ne játszd a meggyötört művészlelket, mikor az egyetlen bajod az, hogy még nem töcsköltél.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!