Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elítélendő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő, ha egy lánynak van pasija én pedig nyomulok rá vagy próbálok közeledni?

Figyelt kérdés

Múltkor pl együtt voltunk bevásárolni meg elmentünk utána enni és ott elég erősen flörtöltünk egymással, bár ő lehet csak hülyeségnek vagy hülyéskedésnek gondolja. Például én tettem a szájába a kajámból falatokat, hogy kóstolja meg (kínait ettünk) és ezt ő is viszonozta, cserébe lenyaltam az ujjáról a szószt :D (ketchupos szezámmagos csirke)

Meg egyszer múltkor megfogdostam a fenekét.

Nekem ő amúgy nagyon tetszik, nem tudom, hogy ő is vonzódik-e a lányokhoz. Szerintetek hogy kérdezzek rá?

2022. nov. 6. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elítélendő. Fordított esetben neked ez hogy esne? Ill. ha összejössz vele úgy, h elcsábítod a mostani párjától, akkor veled majd nem fogja ugyanezt megcsinálni a hátad mögött? Ez nem szituáció-függő, hanem emberi alap-beállítottság kérdése.
2022. nov. 6. 10:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok, ha ez számít valamit.
2022. nov. 6. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
2. Ocsmány dolog
2022. nov. 6. 10:51
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Mennyire elítélendő? Csak annyira, hogy normális nő szóba se áll a fajtáddal. Viszont ő veszi a közeledésed, tehát szintén egy ócska hulladék. Ez tök jó hír, látod, hogy összeilletek és álompár lesztek amíg nem jön a képbe még egy hozzád hasonló rómeó és nem csapja le a kezedről. Tőled is vinn fogják, nyugi :)
2022. nov. 6. 10:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én azért rákérdeznék. Vannak olyan emberek, akiknek nem gond ha azonos neműnek "mutogatja magát" pl az új szuper melltartót mutogatja magán a másiknak vagy ha azonos nemű megtapizza, ilyenek.
2022. nov. 6. 10:57
 6/11 anonim ***** válasza:
2: nem számít, a cheatelés ugyanúgy cheatelés nemtől függetlenül
2022. nov. 6. 11:01
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
Pasija teged is megdug, ha nem szereted a faxt akkor csak becsukod a szemed és vibinek kepzeled. ( no a kerdezo)
2022. nov. 6. 11:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Elég nagy r*banc vagy, nekem olyan farok egyből nem kell, ha nem tartja tiszteletben, hogy kapcsolatban vagyok és nyomul
2022. nov. 6. 12:12
 9/11 anonim ***** válasza:
#7 ezt nemi erőszaknak hívják, te k.rva
2022. nov. 6. 12:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem olvastam, hogy te is lány vagy, ebben az esetben remélem össze jön, inkabb egy nővel legyen, mint egy palival:D
2022. nov. 6. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!