Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért blokkolt le messengeren , most látom ,hogy újra "elérhető"?
Figyelt kérdés
Szakítottam vele kb. 4 hónapja,mivel olyan egézségügyi problémáim lettek ,amit tőle kaphattam el kizárólag ,mivel mással nem feküdtem össze,így sanszos volt a dolog ! közöltem vele a dolgot szakítás után ,mondtam legyen olyan kedves és nézesse meg magát ... oké igy úgy amúgy,nagyon normálisan beszéltem vele,utána mint akit teljesen elvágtak fröcsögött ,biztos nekem vn nem bajom meg minden ...(érdekes sose volt ilyen,konkrétan az orvosom közölte ,hogy igen,nemi úton szedtem össze az úriembertől ), ezek után láttam egyáltalán nem volt elérhető messengeren,nem is volta amit utoljára írtam,el is tűnt az ismerőseim közül,de nem tiltotta a fb.- oldalam !!!! Tegnap egyik barátomnak akarok küldeni valamit és látom ismét ott van közte. Ez mire jó egy 40 éves férf,mért viselkedik úgy mint egy gyerek ? Miért oldott akkor fel ? ÉÉn nem fogom keresni,csak nem értem az okát !! N322022. nov. 6. 08:29
11/14 anonim válasza:
Bszki! Össze vissza írsz, tele hibával... Helyesírási szótár!
13/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, mert az ilyen nem férfi,lehet még tudatmódosítós is. Hagyd a francba
14/14 anonim válasza:
Csak nézem, amiket és ahogyan írsz...és nem csodálom, hogy ennyi idősen itt tartasz. Nyugodtan jöhet ismét a nulla százalék! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!