Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért blokkolt le messengeren , most látom ,hogy újra "elérhető"?
Persze, nyilván nem pörögsz rajta, csak kérdést teszel fel róla...
Amivel nincs baj, de hoztál egy döntést, aminek ez a következménye.
Én azt tettem volna, hogy utána járok, véletlenül nem-e az életmódom, táplálkozásom az oka az intim gondoknak, nekem például volt ilyen, már gyerekként is, amikor még közöm sem volt senkihez (pl. : Candidiázis).
Nekem is rosszul esett volna, ha bizonyíték nélkül a fejemhez vágja, hogy,, miattad vagyok beteg"...
Persze nem ismerem az illetőt, sem a múltját, ezt neked kell tudnod. Ha alapból voltak gondjaitok, lehet, hogy nem véletlenül cselekedtél így, de az is lehet, hogy meg lehetett volna beszélni.
Most már teljesen mindegy, ez a kapcsolat velejéig megromlott. Ha tiltott, ha feloldott...
Egyébként értem én, hogy az orvos ezt és ezt mondta, de igazából neked kell tisztázni magadban, ez mennyire lehetett valós. Esetleg megcsalt valaha?
Utolsó válaszoló vagyok.
5---- é nem zaklattam látom értelmezni se tudod ..iq bajnok lehetsz !!!!!
4--- látom neked se megy akkor le írom érthetőbben csak neled és csak ma !!!! SOHA NEM VOLT ILYEN PROBLÉMÁM EGYIK EXXEMMEL SE CSAK VELE !! UGYAN ÚGY ESZEK ÉVEK ÓTA MELLESLEG !!!!! MIKOR NYÁRON ÖSSZE GABAJODTUNK ISMÉT UTÁNA KÖZÖLTE 1,5 -2 HÓNAPJA JÁROGAT ÖSSZE VALAKIVEL ... SANSZOS NEM ? HU HALLOD... NAGYON NEHEZEN MEGY LÁTOM
Szakítottál, el kaptál valamit. Doki megvolt, exednek szóltál és ennyi.
Lehet ideiglenesem tiltotta a saját profilját.
Meg azt írod, h nem tiltotta az oldalad utanna meg miért oldott fel?
Persze, h nem érti az ember, egy zagyvasz.
Lépj túl rajt, ne foglalkozz vele és kész.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!