Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális szerintetek az, hogy még mindig az eszembe szokott jutni?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal neten, akit soha nem láttam, és sajnos nem is lesz semmi se belőle, mert másodjára se akart találkozni, de vannak olyan pillanatok, hogy eszembe jut, hogy vajon milyen lehetett volna a hangja, meg milyen lehetett volna úgy az egész személyes megjelenése. Tudom, hogy ez nevetségesen hangzik, mert így nyilván valódi érzelem nem alakulhatott ki, hogy nem volt köztünk semmi se, csak olyan érdekes, hogy így a képei alapján benne ragadt a fejemben. Egyébként azóta direkt nem szoktam megnézni a közösségi oldalait, mert csak rosszabbul érezném magam. Két hete lesz, hogy ez az egész abbamaradt.

2022. nov. 3. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
"szinte mindig ez van sajnos" - na itt a kulcsmondat. Te barátom un. érzelemfüggő vagy. Két kedves szótól, egy mosolytól azonnal szerelembe esel ami beég az agyadba és nem tudsz tőle szabadulni.
2022. nov. 4. 00:53
 12/17 A kérdező kommentje:
#11 Érzelemfüggőnek nem mondanám magam, csak valamiért ez a lány olyan különlegesnek tűnt. Előtte sokáig ezek az érzelmek baromi mélyen lent voltak valahol bennem, és ez az ismerkedés hozta feljebb ezeket, de úgy néz ki most hiába.
2022. nov. 4. 01:33
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 "szinte mindig ez van sajnos" - s a többi korábbi x esetben is "csak" így volt?
2022. nov. 4. 01:43
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Nem, egy két sikerélményem volt ilyen téren. De az az én bajom, és tudom ezt jól, hogy nem vagyok benne jelenleg egy társaságban se, és hogy nem egy nagyobb városban lakok, mert ha így lenne, akkor nagyobb eséllyel megismerhetnék valakit.
2022. nov. 4. 08:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Tegnap volt 3 hete, hogy találkoztunk egy férfival, csókolózásig jutottunk, de megijedtem tőle és a kémiától, hogy mennyire kívántam, így inkább elküldtem. Hát... én még figyelgetem a profilját Badoon (ott ismerkedtünk meg), és eléggé nyűglődök. Te ehhez képest már jó(l) vagy, még ha más is a helyzet. Szerintem hamarosan el fogod tudni engedni, 2 hét azért még nem olyan sok.
2022. nov. 4. 09:36
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 Mi volt az oka annak, hogy megijedtél a kémiától?
2022. nov. 4. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: Kevés vagyok hozzá, ő sokkal jobb férfi, mint amilyen nő én, és attól féltem, így, hogy ennyire vonz és kívánom, csak "ráfüggnék", ami aztán kiszolgáltatottá, szánalmassá tenne. Szóval racionálisan nézve tudom, hogy helyesen döntöttem, csak ettől még nehéz elengedni...
2022. nov. 4. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!