Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amennyiben kapnál plusz pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amennyiben kapnál plusz pénzt a munkahelyeden, el titkolnád vagy közösen költenéd el a férjeddel?

Figyelt kérdés
Kaptam egy plusz havi fizetést a munkahelyem, aminek nagyon örülök mert éppen költözés alatt állunk és lenne hová tenni. Viszont megszólalt bennem a kis ördög,hogy esetleg el is titkolhatnám. ( habár ez már ugye hazugság?) Vagy esetleg nem vallanám be az egész összeget csak mondjuk a felét. Abból tudnánk valamit venni a házba, a másik felét félre tehetném rosszabb időkre mert nem igazán van megtakarításom. Vagy esetleg bevallom az egészet de akkor elköltjük mind és nem marad semmi belőle. Te melyiket választanád?

2022. nov. 2. 15:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Én sokszor el szoktam titkolni a feleségem elől. Ha elmondom neki akkor már azelőtt elkölti mielőtt utalja a cég. Méregdrága bútorra, utazásra, ruhára, táskára, cipőre.

Általában az van h az éves bónuszt elmondom neki, de ami ilyen extra (pl. karácsonyi pénz csak ritkán van, vagy néha full random bónusz) azt nem. Elrakom, befektetem stb.

Mondjuk jelen helyzet annyira kilátástalan befektetések terén h néha úgy vagyok vele, költse el az asszony legalább nem inflálódik el

2022. nov. 2. 16:29
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Hagyd ott. Engedd , hogy becsületes párja legyen.
2022. nov. 2. 17:18
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

12: ezt kifejtenéd mitől becsületesebb aki a saját pénzét a párjának adja?

A kereset közös, ez minden házasságban így van, eddig tök oké. De a bónuszért, csakis egyedül ő dolgozott meg. Megtehetné azt is, hogy le se tojja a munkáját és akkor nem kapna bónuszt. Az jobb lenne?

2022. nov. 2. 17:37
 14/21 anonim ***** válasza:

Házasságban elvileg ugye nincs saját megtakarítás.

Egyébként én is tennék magamnak félre, és csak egy részét vallanám be.

De nagyjából úgy vagyok, mint a 11-es. Teljesen megértem.

2022. nov. 2. 18:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok. Nincs saját megtakarítás házasságban, ez sztem fair és oké. És ha rákérdez mennyi pénz van a számlámon, el is mondom neki. Ha kér konkrét összeget, átutalom. De általában csak meglepődik és örül h milyen jól takarékoskodunk (!).

De az ilyen bónuszokat, fizuemelést stb ő úgy kezeli mintha a lottón nyertem volna, és azt el kell költeni vmi menő és drága dologra azonnal. De tényleg, abban a pillanatban, ami eszébe jut, arra. Ő ebben szocializálódott, erre nevelték, és ezen már nehéz változtatni. Ami bosszant ebben az az, hogy ha épp nem jut eszébe vmi méregdrága bútor vagy nyaralás (mondjuk a covid alatt nem lehetett sehova menni) akkor úgy gondolja h tök oké az "én pénzemből" Michael Kors táskát és 60 ezres cipőt venni, még mielőtt átutalná a cég (volt már rá példa). Legalább annyi jófejség lehetne benne, hogy vmi közös dolgot vesz belőle.

Időnként felhozza a közös számla ötletét amit már évek óta sikeresen elhárítok, de azért mindig leizzadok ilyenkor.

2022. nov. 2. 18:20
 16/21 anonim ***** válasza:

"A kereset közös, ez minden házasságban így van, eddig tök oké. De a bónuszért, csakis egyedül ő dolgozott meg. Megtehetné azt is, hogy le se tojja a munkáját és akkor nem kapna bónuszt. Az jobb lenne?"

Oké, de miért kell eltitkolni?

2022. nov. 2. 18:27
 17/21 A kérdező kommentje:
Elmondtam végül, igaz azt mondta költsem magamra de legalább nem hazudtam. Amúgy sem volt értelme csak gondoltam kicsit spórolok
2022. nov. 2. 20:06
 18/21 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló mondjuk ez durva. Akkor te elég önzetlen férj vagy, ha ezt így szó nélkül hagyod. Igaz én soha nem költenék magamra ennyit és nem vennék 60 ezres táskát de minden elismerésem a tiéd
2022. nov. 2. 20:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyébként a titok az mióta hazugság? Ezt valaki elmagyarázná? Fogalomzavarban élnek egyesek
2022. nov. 3. 10:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem hazugsag, hanem bizalmatlansag. Ugyanugy kapcsolatrombolo tevekenyseg. Ahogy a peldaban lathato, a kerdezonek sem volt oka a bizalmatlansagra es vegulis a jo utat valasztotta.
2022. nov. 3. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!