Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amennyiben kapnál plusz pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amennyiben kapnál plusz pénzt a munkahelyeden, el titkolnád vagy közösen költenéd el a férjeddel?

Figyelt kérdés
Kaptam egy plusz havi fizetést a munkahelyem, aminek nagyon örülök mert éppen költözés alatt állunk és lenne hová tenni. Viszont megszólalt bennem a kis ördög,hogy esetleg el is titkolhatnám. ( habár ez már ugye hazugság?) Vagy esetleg nem vallanám be az egész összeget csak mondjuk a felét. Abból tudnánk valamit venni a házba, a másik felét félre tehetném rosszabb időkre mert nem igazán van megtakarításom. Vagy esetleg bevallom az egészet de akkor elköltjük mind és nem marad semmi belőle. Te melyiket választanád?

2022. nov. 2. 15:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanam, es azt is hozzatennem, hogy nincs semmi megtakaritasom es eltennem rosszabb idokre. Ha tutira akarsz menni, akkor lekotod valamibe.
2022. nov. 2. 15:33
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám. Hozzátennénk a ház önerejéhez, amire gyűjtünk.
2022. nov. 2. 15:36
 3/21 anonim ***** válasza:
96%

Én már voltam olyan élethelyzetben, hogy túlköltekeztem nem eléggé likvid befektetésekbe (ingatlanba), szóval már evvel óvatosabb vagyok, eltenném. De nem kell ehhez eltitkolni.

Milyen fűtés van, tudjátok állni a hétszeres gázdíjat?...

2022. nov. 2. 15:43
 4/21 A kérdező kommentje:
Fa és gáz is van de mi csak fával tervezünk fűteni mert van erdőnk amit termelünk
2022. nov. 2. 15:44
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én közös kasszám elmondanám, mert eleve nem is tartok a páromtól hogy elverné vagy beosztaná ő, de különkasszás kapcsolatban is megszoktuk osztani a párommal az infokat de nem sok ilyen pasi van akivel kulonkasszán nincsenek lenzigyi titkok egymás elott.
2022. nov. 2. 15:48
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
*pénzugyi titkok általában különkasszás kapcsolatokban vannak
2022. nov. 2. 15:49
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk különkasszán
2022. nov. 2. 15:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám, és azt is megbeszélném vele, hogy ennek az összegnek egy részét szeretném megtakarításnak megőrizni, a többit meg költsük el közösen. Gondolom akivel közös kasszán vagytok, azzal azért meg lehet ezeket a dolgokat beszélni.
2022. nov. 2. 15:54
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha házasok vagytok, akkor közös pénz.
2022. nov. 2. 16:09
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom milyen házasság az, ahol ilyet eltitkolnak egymás elől az emberek. Természetesen elmondanám.
2022. nov. 2. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!