Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy Magyarországon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy Magyarországon ennyire nincs kultúrája annak, hogy a férfiak aktívan tegyenek azért, hogy vonzóbb legyen a külsejük?

Figyelt kérdés
A fő probléma, hogy ez egy szigorúan "rétegműfaj", és akik mégis gondot fordítanak erre, azoknak is vigyázniuk kell, nehogy "túlzásba essenek", mert akkor egyből jön a leb*zizás.

#vonzerő #külső megjelenés #szexepil / sex appeal
2022. nov. 1. 16:13
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
93%

39

Mondja ezt az, aki hülye a szellemi munkához....

Na menj, ássál még egy kicsit a hidegben, az való neked. 😂

2022. nov. 1. 19:26
 42/47 anonim ***** válasza:
19%

Na az itt látott párbeszéd mindent elárul kedves kérdező 😃

Itt mindenki tud mindent látatlanban a hozzászólókról. Legalább is szerintük.Szapulják egymást 😏

Mit vársz ha már az értelemben sincs sok embernél igényesség? 😃

Ahhoz h valaki alap igényes legyen a testére, annak az értelmi szintjének is igényesnek kell lennie. Bár kinek mit jelent az h igényes... Van egy ismim, szerinte szellemo munkából él. Persze egyedül életképtelen még a szellemi munkában is. Azt mondja van lakása, igaz anyu nevén. Apatesttel rendelkezik, szőrös mint egy majom, de a csili vili csajok érdeklik.Felszines kapcsolatokban él. Persze alja barátokkal. Pénzét fitogtatja, de egész életét eldrogozta egy cék alapításhoz 3millát kölcsön kellett kérnie..

Van egy másik ismim, gyári melós, de nagyban szellemi, de a fizikai részétől sem riad vissza.

Alap igényes, bárhol meg tud jelenni. Rengeteg barátja van több szintről is. 8 jegyű összeg van a számláján, saját nevén 2 ház, anyukájával él de mindent megcsinál csak egyedül rossz élnie, de ezeket nem mondja el senkinek csak azoknak akikben bízik. Ő rendes kapcsolatokban élt, ha egyik lezárult egyedül is tudott élni.

Na ennyit a fenti párbeszédről.

Minden fajta féle ember létezik, mindegy mi a munkája, a lényeg h ki mit hoz ki a személyiségéből, de a felszinesekből nem lehet semmit, mert nullák, ezaz életük h bizonyítsák maguknak h kellenk valakinek. Sok önértékelési hibás genetikai hulladék van köztünk, akik úgy élik ki magukat h mások önérzetét rombolják.

2022. nov. 1. 20:38
 43/47 anonim ***** válasza:
54%

Elgondolkodtam a kérdésen, férfiként soha eszembe sem jutott, hogy azért tegyek aktívan, hogy vonzóbb legyen a külsőm bárki számára. Azért figyelek oda magamra, mert nekem van rá annyi igényem, amennyi ahhoz kell, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Rendszeresen mozgok, mert szeretem hogy kedvem szerint tudom használni a testem, megvan az a szükséges és komfortos, normális állapotú öltözék, amit szívesen hordok munkában, utcán, vagy a szabadidőben a higiéna rendben, amikor kell, elmegyek fodrászhoz. Soha nem volt gondom azzal, hogy kapcsolatot alakítsak ki nekem tetsző nőkkel, emiatt sosem gondolkodtam rajta, hogy mit kellene tennem ezért hogy még kapósabb legyek, de ha valaki azzal jött volna, hogy ezt, vagy azt változtassak meg, hogy vonzóbbnak találjon, akkor bizony néztem volna rá nagyon értetlenül. Mert ha nem tetszem neki, akkor ne álljon neki pattogni, a kutya sem kíváncsi rá, hanem kerítsen magának olyan valakit, akit szívesen nézegetne. Egy random férfinek miért is kellene mindenféle jöttment által bedobott elvárasnak megfelelni, ha amúgy kedélyesen érzi magát, ahogy éppen van?

Miért kellene bárkit is érdekeljen a véleményed, de másként nézve, mit teszel azért, hogy olyan környezeted legyen, ami megfelel számodra, ahelyett, hogy a világot próbálod a magad (isten tudja milyen) ízlése szerint formálni?

Hogy étdemi válasz is legyen: zárkózz be, vagy költözz el, ha nyomaszt az aktuális külvilág.

2022. nov. 1. 21:11
 44/47 anonim ***** válasza:
88%
Pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy mennyire ritka és (szomorú, de) lenyűgöző számomra az a férfi, akit érdekel az, hogy jól nézzen ki, jól érezze magát a bőrében.
2022. nov. 1. 22:30
 45/47 anonim ***** válasza:
0%

De mi a vonzó, amiért tesz? Pl sportol? Oké. (Nem érdekel különösebben)

Borotválja a hónalját, mellszőrét? Oké, de ettől (számomra) sokkal kevésbé vonzó. Nem azért mert "b.zis", mert nem az. De ha az lenne, az se lenne baj. Csak nem vonzó.

Szerintem ennyire nem fontos a külső. Persze, legyen ápolt, tiszta, jó ha megtalálja a stílusát. De nem kell túlzásokba esni. Lehet, nincs azzal sem baj, de szerintem sok nő (pl én) nem vágyik erre, ezért sem alakult ki talán.

2022. nov. 2. 00:33
 46/47 anonim ***** válasza:
80%

Azért nem vágysz erre, mert nem ebben nőttél, nőttünk fel. Ha nem kezdik el a nők soha borotválni a lábukat, a férfiakban nem merülne fel az igény, hogy legyen a lábunk (hónaljunk, nemi szervünk, stb) szőrtelen.

Ha amikor elterjedt a nők közt a hónaljszőr leszedése, elterjedt volna a férfiak közt is, most ugyanolyan fura lenne egy szőrös férfi hónalj, mint egy szőrös női.

Soha nem az történik, hogy valaki kitalál valamit, és a másik nem aszerint kezd el viselkedni. Ha megnézed, ezek honnan erednek, azt fogod találni, hogy mindig el akarnak nekünk adni valamit. És ezen elvárások egy része beépül az "alap" dolgok közé.

Manapság is vannak olyanok, akik azt mondják, az egész kozmetikai ipar egy nagy kaka, csak "kenceficéket" árulnak a buta nőknek, *az egész csak lehúzás*. Igazából semmi baj, ha valaki ezt gondolja, csak vicces, hogy sokan a szőrtelenítést nem tartják lehúzásnak, mert már alap dolog lett, pedig az.

[link]

Népszerű lesz az instagram. A szép emberek több szelfit tesznek fel, népszerűbbek lesznek. Az elvárások nőnek a nők és - csodák csodájára, végre - a férfiak irányába is. Meglátom, hogy wow, szóval opció lehet, hogy ne kelljen 10 centis szőrszálakat kerülgetnem, ha a páromhoz bújok. És fura mód jobban is érzem magam. Kevésbé érzem elnyomásnak, hogy engem senki nem fog szeretni soha "szőröstül-bőröstül", ha a páromtól is elvárhatom, hogy ne legyen a hónalja szőrös. És a borotva reklámok elkezdik a férfiaknak reklámozni a testszőr trimmelőket, és a következő generációk ugyanúgy röhögni fognak a szőrös férfi hónaljon, mint én röhögtem anyumon, hogy Tom Selleck tetszik neki a béna bajszával, meg a bundával a mellkasán.

2022. nov. 2. 01:21
 47/47 anonim ***** válasza:
14%

Én szerencsére férfi vagyok és mint ilyen, gyűlölt, de kérdező fejtsd már ki értelmesebben és részletesebben a kérdésed.

Mert ebből csak az jön le, hogy te és néhány másik tömeggagyi ízlésére akarod formálni a dolgokat.

Ugyanis én napi szinten elég sok férfit látok - és az építőipari brazil gépsoron kívül, akik a munkaruhájukban közlekednek, nemigen látok igénytelen külsejűeket.

Bezzeg nőket... Ja, hogy ott mindenre rá lehet fogni, hogy divat?

2022. nov. 6. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!