Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy Magyarországon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy Magyarországon ennyire nincs kultúrája annak, hogy a férfiak aktívan tegyenek azért, hogy vonzóbb legyen a külsejük?

Figyelt kérdés
A fő probléma, hogy ez egy szigorúan "rétegműfaj", és akik mégis gondot fordítanak erre, azoknak is vigyázniuk kell, nehogy "túlzásba essenek", mert akkor egyből jön a leb*zizás.

#vonzerő #külső megjelenés #szexepil / sex appeal
2022. nov. 1. 16:13
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
#7: ez nem csak az eddigi leghosszabb, de a legjobb válasz is. Köszi, hogy rászántad az időt és az energiát.
2022. nov. 1. 16:43
 12/47 A kérdező kommentje:
#6: te egyedülálló vagy?
2022. nov. 1. 16:51
 13/47 anonim ***** válasza:
98%
A 7es tűpontos volt.
2022. nov. 1. 17:11
 14/47 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy jó kérdés szerintem, mármint tetszik a témafelvetés.

Én külföldön élek (Hollandia), de rengeteg országban megfordultam már (hol hosszabb, hol rövidebb időre). A tapasztalatom az, hogy minél patriarchálisabb a társadalom, annál igénytelenebbek a férfiak és annál jobban igyekeznek a nők. A 7-es válaszoló ezt remekül kifejti egyébként.

Az is elgondolkodtató, hogy az itt válaszolók meghallják az igényes férfi szavakat és egyből olyan szélsőségek jutnak eszükbe, mint a festett köröm, a teljesen sima láb vagy a szolárium. Holott szerintem amire te is gondoltál kérdező az az, hogy eljárnak sportolni, hogy ne follyanak szét, esetleg gyantáztatni a hátukat, a körmük mindig tiszta, és nem utolsósorban normálisan öltözködnek. Ezt a normálisat hosszasan taglalhatnám, de pl. itt Hollandiában jó látni, hogy a férfiak meglehetősen elegánsan sportosak, sneaker, slim fit nadrág egy szebb inggel stb.

Egyébként szerintem katasztrófa ahogy sok férfi kinéz Mo-n, és az a vicc, hogy még az alapvető higiéniai dolgokra is képesek sokan b.zizni egyet. Persze, megértem, hogy egyszerűbb másokat degradálni, mint felemelni a saját seggünket és tenni magunkért.

2022. nov. 1. 17:18
 15/47 anonim ***** válasza:
83%

A 8-asnak meg a 9-esnek nem sikerült megértenie a kérdést. :DD

Nem arról volt szó, hogy a férfiak miért nem maszkírozzák magukat nőkké, hanem hogy miért nem törődnek a külsejükkel. (A ti szegénységi bizonyítványotok, hogy számotokra az ápolt megjelenés egyenlő a szoli-műköröm kombóval.)

Itt az a kérdés, hogy a férfiak sokasága miért utasítja el mondjuk a bőrápolást? Miért lenne attól valaki homoszexuálus, hogy megóvja magát a bőrráktól, kezeli a bőrbetegségeit és úgy alapvetően épen tartja testének legnagyobb szervét?

Vagy miért ördögtől való, ha a haj sűrűségének és textúrájának megfelelő fazont vágatnak, és nem ugyanazt az egyenfrizurát viseli mindegyik?

Vagy miért probléma ha valaki megtalálja a testalkatához leginkább passzoló öltözéket és nemcsak random magára dob valamit reggel?

Ha ettől valaki az azonos nemhez kezd vonzódni, akkor ott bajok vannak.

2022. nov. 1. 17:20
 16/47 anonim ***** válasza:
7%
hát hetes leehet nekem kipattintott felső testem, ha fejem olyan, mint egy nyomorék, az sem segít. 10 nőből 10 a top férfiakat csodálja és lemond azokról, akik erőfeszítéseket tettek, hogy szebbnek nézzenek ki. Viszont jó tudni, hogy "izmos kockahas, üres fej, kirakatbábú" emberek kelendőbbek. A dal ezekszerint ellentmondásos a valósággal. :D Sok boldogságot, még jó, hogy nem vagyok kapcsolatfüggő.
2022. nov. 1. 17:45
 17/47 anonim ***** válasza:
0%
Annyit még hozzátennék, hogyha a magyar nőknek magas elváraik vannak, akkor inkább a határon túl keresek magamnak valakit. A világ hatalmas. A mandulaszem egyébként is jobban megbabonáz. :P Nektek meghagyom az önmarcangolást.
2022. nov. 1. 17:51
 18/47 anonim ***** válasza:
82%

16

A baj csak az, hogy legtöbbször azok az emberek kiáltják ki hiábavalóságnak az önfejlesztést, akik a napi két fogmosásig sem jutottak el.

2022. nov. 1. 17:52
 19/47 anonim ***** válasza:
81%
Sok sikert, kedves 17-es! A határon túl a férfiak jóval többet adnak magukra, szóval ne hidd azt, hogy ott omlani fognak utánad a nők, mert ott még nehezebb lesz kitűnnöd. De mondom, hajrá, meg lehet próbálni!
2022. nov. 1. 17:54
 20/47 anonim ***** válasza:
90%
19 Nyilván a harmadik világ országainak szerencsétlen, elnyomott nőire gondol. Csak azt nem értem, hogy az ilyenek pofázás helyett miért nem újítják be végre azt a 22 éves filippínó szexistennőt? Ja, mert nekik sem egy incel kell... Hát igen.
2022. nov. 1. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!