Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy Magyarországon ennyire nincs kultúrája annak, hogy a férfiak aktívan tegyenek azért, hogy vonzóbb legyen a külsejük?
Ez egy jó kérdés szerintem, mármint tetszik a témafelvetés.
Én külföldön élek (Hollandia), de rengeteg országban megfordultam már (hol hosszabb, hol rövidebb időre). A tapasztalatom az, hogy minél patriarchálisabb a társadalom, annál igénytelenebbek a férfiak és annál jobban igyekeznek a nők. A 7-es válaszoló ezt remekül kifejti egyébként.
Az is elgondolkodtató, hogy az itt válaszolók meghallják az igényes férfi szavakat és egyből olyan szélsőségek jutnak eszükbe, mint a festett köröm, a teljesen sima láb vagy a szolárium. Holott szerintem amire te is gondoltál kérdező az az, hogy eljárnak sportolni, hogy ne follyanak szét, esetleg gyantáztatni a hátukat, a körmük mindig tiszta, és nem utolsósorban normálisan öltözködnek. Ezt a normálisat hosszasan taglalhatnám, de pl. itt Hollandiában jó látni, hogy a férfiak meglehetősen elegánsan sportosak, sneaker, slim fit nadrág egy szebb inggel stb.
Egyébként szerintem katasztrófa ahogy sok férfi kinéz Mo-n, és az a vicc, hogy még az alapvető higiéniai dolgokra is képesek sokan b.zizni egyet. Persze, megértem, hogy egyszerűbb másokat degradálni, mint felemelni a saját seggünket és tenni magunkért.
A 8-asnak meg a 9-esnek nem sikerült megértenie a kérdést. :DD
Nem arról volt szó, hogy a férfiak miért nem maszkírozzák magukat nőkké, hanem hogy miért nem törődnek a külsejükkel. (A ti szegénységi bizonyítványotok, hogy számotokra az ápolt megjelenés egyenlő a szoli-műköröm kombóval.)
Itt az a kérdés, hogy a férfiak sokasága miért utasítja el mondjuk a bőrápolást? Miért lenne attól valaki homoszexuálus, hogy megóvja magát a bőrráktól, kezeli a bőrbetegségeit és úgy alapvetően épen tartja testének legnagyobb szervét?
Vagy miért ördögtől való, ha a haj sűrűségének és textúrájának megfelelő fazont vágatnak, és nem ugyanazt az egyenfrizurát viseli mindegyik?
Vagy miért probléma ha valaki megtalálja a testalkatához leginkább passzoló öltözéket és nemcsak random magára dob valamit reggel?
Ha ettől valaki az azonos nemhez kezd vonzódni, akkor ott bajok vannak.
16
A baj csak az, hogy legtöbbször azok az emberek kiáltják ki hiábavalóságnak az önfejlesztést, akik a napi két fogmosásig sem jutottak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!