Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy Magyarországon ennyire nincs kultúrája annak, hogy a férfiak aktívan tegyenek azért, hogy vonzóbb legyen a külsejük?
Figyelt kérdés
A fő probléma, hogy ez egy szigorúan "rétegműfaj", és akik mégis gondot fordítanak erre, azoknak is vigyázniuk kell, nehogy "túlzásba essenek", mert akkor egyből jön a leb*zizás.2022. nov. 1. 16:13
21/47 anonim válasza:
18. Ha ez célzás volt nem veszem magamra. Tudod vannak akik nem marokmatyi tutyimutyi melót végeznek fűtött kis irodácskában, hanem kemény fizikai melót, vagy a munkába járás időigényes, ami sok idejét felemészti. Nem csak budapest létezik. A szövetkabátos műmájer ecsetfejű nyomorékok akik üreszsebbel villantják magukat sem életbiztosítás csajozásnál. Persze aki erre is ugrik, a lelke rajta. Nekem megvan a stabil anyagi hátterem és egzisztenciám, tehát fogást nem találsz rajtam. A napi 2szeri fogmosás is megvan köszi!
22/47 anonim válasza:
21
Jaj, de béna ez a proli büszkeség. :D
Én a helyedben nem verném magam arra, hogy hülye vagyok a szellemi munkához, de te tudod...
23/47 anonim válasza:
22 Mert nem végeztem, egyetemet, még nemkéne elkönyvelned hülyének. Mindamellett, találkoztam már pár diplomással soron, vagy egyéb betanított munkán. Azthiszed, mert papírod van, tártkarokkal várnak? Azzal a másik 100 diplomással mi van akik ugyanarra a pozícióra jelentkeznek? Azthiszed nincs verseny? Semmire nincs garancia hülyegyerek! Nem egy ismerősöm diplomával a kezében dolgozik, konyhai kisegítőként, eladóként, tejüzemben, gyárban. Annyit megsúgok pénztárcámba még te sem látsz bele. ;) Üdv a mókuskerékben! Pöröghetsz te is!
24/47 anonim válasza:
23
Miről beszélsz, kicsibarát? :D
Te nyomtad itt a szöveget a "tutyimutyi irodai munká"-ról, mintha attól inkább illene hasra esni, hogy valaki hülye volt tanulni, és most kemény fizikai munkából él, ami mellett nem jut ideje foglalkozni magával.
Én nem állítottam, hogy az összes random büfészak milliomossá tesz, de nehogymár a tanulatlanságot kiáltsuk ki etalonnak.
Ja és igen... Olyan egyetemet végeztem, hogy tárt karokkal vártak, szóval ezt benézted. :))
25/47 anonim válasza:
Saját magamból kiindulva inkább költök a hobbimra és a vele kapcsolatos dolgokra amik örömöt okoznak a szabadidőmben mint olyan látszat intézkedésekre amik a ti szórakoztatásotokért van. Akinek az a legnagyobb öröme, hogy belenéz a tükörbe és feláll magára a fsza mert Úúúristen ki ez a srác… azt tudom sajnálni.
26/47 anonim válasza:
Akkor légy igénytelen... És persze a csajoktól se várd el a jó testet, a szép bőrt, a szép hajat meg a csinos ruhákat. Ennyike.
27/47 anonim válasza:
Azért mert megszokták h pénzért bárkit megkapnak. Ezálltal minden igazi Férfi tulajdonság elévül.... Már sokan csak olyan nőt(vagyis szerintem nem nő) keresnek akiknek villantanak egy kis pénzt s minden úgy van ahogy ők akaják, ilyen felszines dolog...
28/47 anonim válasza:
Nem vagyok igénytelen. De nem foglalkozok annyit a külsőségekkel mint ti. Meghagyom ezt a lehetőséget nektek.
29/47 anonim válasza:
27 van benne igazság. Sok aputestű, szőrös gambás van akik pénzzel hajtanak. Pedig szerintem az alak odafigyelés s borotválkozás, vagy pici szőrzet tartása nem igényel nagy ráfordítást. Nem kell túl igényesnek lenni, csak alappal lenni.
30/47 anonim válasza:
28-as: Oké, de mondom, akkor te se várd el a szexi alakot, a jó sminket, a szép bőrt, a szép fogsort, a stílusos öltözetet, hiszen te nem vagy felszínes. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!