Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy mi a férfiideálom: a karácsonyi filmekben található tipikus férfi főszereplő. :D Lenn leírom, kb. ez mit jelent számomra. A kérdésem: Hol találok ilyet? Hogy ismerkedjek ahhoz, hogy ilyenem legyen? 27/N
Tehát számomra a tipikus karácsonyi filmekben lévő férfi főszereplő az ideálom, aki:
- Jóképű, de nem feltétlenül a hipervonzó típus, az is elég, ha az átlagnál már jobb kiállása van, és ápolt. Néha nagyon vonzónak látom ezeket a szereplőket, néha nem annyira, de sose volt olyan, akihez ne tudnék vonzódni a való életben ha a belső rendben van.
- Sikeres a munkájában, az emberek tisztelik, becsülik őt. Ezeknek a szerepeknek mindig jól menő munkája van, vagy valami cuki, vidékies, vagy valami jól jövedelmező, városias. Pl. pékség, vagy vezető pozíció egy cégnél.
- Nem tökéletes, valami hibája neki is van, de nem olyasvalami, amit ne lehetne helyrehozni. A filmekben mindig ez van, pl. nem áll szóba az apjával, vagy munkamániás, ilyesmi, és általában a női főszereplő (az lennék a való életben én a számára) segítségével megoldódik a gond. :D Ezt csak azért írom, mert nem a hibátlan tökélyt várom el én se. Csak ne olyan hibája legyen, ami elfogadhatatlan.
- Mindig egy segítőkész, határozott, romantikusabb figura, én is ilyet szeretnék. :)
Na segítsetek, hol es hogyan ismerkedjek ahhoz, hogy legyen egy ilyenem? A netes társkeresőkön sose ilyenek jönnek szembe sajnos... Ott szoktam pedig ismerkedni.
""Sikeres a munkájában, az emberek tisztelik, becsülik őt."
Tudjuk, titeket nem érdekelnek az anyagiak."
Én is sikeres vagyok. Hihetelen, hogy meglepődtök azon, hogy a nők álma nem a ronda, csóró pasi. SOha nem volt az, és soha nem is lesz.
Persze ti rondán, minimálbéren is elvárjátok az insta modell nőket, mert az nektek jár.
" Semmi közük a való élethez. Le kell szállni a fellegekből, ide halandó emberek közé. :)"
És akkor mi megfelelő szerinted? Összejönni egy lúzerrel, vagy olyannal, aki leszrja a családod? És karácsonykor is valami luvnyájt hajt? Esetleg késsel kergeti a családtagokat?
Nosmáliséknál semmi meglepő nincs abban, hogy a család együtt eltölt egy ünnepet balhé nélkül. Sajnálom azt, akinek ez extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!