Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy mi a férfiideálom: a karácsonyi filmekben található tipikus férfi főszereplő. :D Lenn leírom, kb. ez mit jelent számomra. A kérdésem: Hol találok ilyet? Hogy ismerkedjek ahhoz, hogy ilyenem legyen? 27/N
Tehát számomra a tipikus karácsonyi filmekben lévő férfi főszereplő az ideálom, aki:
- Jóképű, de nem feltétlenül a hipervonzó típus, az is elég, ha az átlagnál már jobb kiállása van, és ápolt. Néha nagyon vonzónak látom ezeket a szereplőket, néha nem annyira, de sose volt olyan, akihez ne tudnék vonzódni a való életben ha a belső rendben van.
- Sikeres a munkájában, az emberek tisztelik, becsülik őt. Ezeknek a szerepeknek mindig jól menő munkája van, vagy valami cuki, vidékies, vagy valami jól jövedelmező, városias. Pl. pékség, vagy vezető pozíció egy cégnél.
- Nem tökéletes, valami hibája neki is van, de nem olyasvalami, amit ne lehetne helyrehozni. A filmekben mindig ez van, pl. nem áll szóba az apjával, vagy munkamániás, ilyesmi, és általában a női főszereplő (az lennék a való életben én a számára) segítségével megoldódik a gond. :D Ezt csak azért írom, mert nem a hibátlan tökélyt várom el én se. Csak ne olyan hibája legyen, ami elfogadhatatlan.
- Mindig egy segítőkész, határozott, romantikusabb figura, én is ilyet szeretnék. :)
Na segítsetek, hol es hogyan ismerkedjek ahhoz, hogy legyen egy ilyenem? A netes társkeresőkön sose ilyenek jönnek szembe sajnos... Ott szoktam pedig ismerkedni.
Amit körülírsz, az nem az átlagnál valamivel jobb, hanem a prémium kategória. Jó kiállású, rendezett, kiegyensúlyozott, jómódú, komoly státusszal és egzisztenciával rendelkező, határozott, mégis érzékeny, figyelmes, romantikus férfi. Nem kell hipervonzónak lennie, elég, ha csak anniyra sármos, hogy elmenjen egy karácsonyi romkom főhősének. Nem kell Brad Pitt, neked Colin Firth is megteszi. Ja, és lehetőleg olyan alibi problémája legyen, amit te azonnal megoldasz, ez nagyon cuki. :)
Egyrészt ezek a férfiak már foglaltak, vagy ha mégsem, akkor válogathatnak a nők közül. (Létezik egy külön kategória, akiknél a tökéletesség csak máz, ők a nárcisztikusok.)
Másrészt, a lepontozás ellenére van igazság abban is, amit a 3-as ír. Elég jó nő vagy ahhoz, hogy ilyen szintű pasid lehessen? Ez alatt ne azt értsd, hogy jársz fitnessezni meg kozmetikushoz, és mindig tudod, melyik cipő melyik ruhához illik.
"és te mit tudsz nyújtani? Egy srác tud így viselkedni, ha van kiért, de ha nem vagy top számára ne várd, hogy lehozza neked a csillagokat."
Ez annyira üres megszólalás... :D Én össze se jönnék olyan pasival, aki nem tart engem top nőnek, és nincs értem oda. Ki várna olyan kapcsolatot, hogy a pasi számára nem top nő, és mégis lehozza neki a csillagokat? Csak úgy jótékonyságból, vagy minek?
Uramisten, ez egy társkereső nő.....egy magyar anya, akinek gyerekei is lesznek....
Kislány, a Disney-világ nagyon nem az élet!
F, 44
18
Nem vagyok kiscsillag, neked tuti nem.
Szerintem normális, amit elvár. Egy vonzó férfit szeretne maga mellé.
Így voltam vele én is, csak nekem nem kellettek karácsonyi filmek, hanem magamnak is meg tudtam fogalmazni.
19
Pont, hogy az a normális, ha olyan nőért teszi oda magát, aki számára fullos, mással nem is jön össze. Úgy tűnik, félreértetted a hozzászólásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!