Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek ha a 365 nap című film női főszereplője helyében lennétek?
Ha a valóságban megtörténne veletek, hogy reagalnátok rá?
Aki nem látta a filmet, annyi a lényeg, hogy egy befolyásos maffiózó elrabol egy nőt és ad neki 365napot hogy szerelmes legyen, ha nem sikerül akkor az elrablása napján, 1 év elteltével elengedi a nőt.
Sok a 365 nap :D
Ha egy nő vonzodik egy ffihez de esetleg az elején utálja is, nem kell ennyi idő levenni a lábàrol :D
#2 Hogyan?
Akinek mindenhol vannak kapcsolatai attól nehéz megszökni.
Magamat ismerve az első pár napot sírással és könyörgéssel tölteném, majd muszáj lenne belemennem a játékába. A személyzettel és jövő-menő emberekkel megpróbálnék kedves lenni (potenciális szövetségesek), de a maffiózóval (fenének se jut eszembe a neve, Marco talán?) a lehető legpasszívabb lennék. Nem kezdeményeznék, nem reagálnék a gesztusaira, csak csendben tűrnék, amíg vége nem lesz.
Fontolgatnám a szökést a lehetőségeimhez mérten.
Az év leteltével rohannék haza, ahol beszámolnék a családomnak és barátaimnak a történtekről, és valószínűnek tartom, hogy megváltoztatnám a nevem és elköltöznék valahova máshova. Szerintem ennek a traumának örökké rajtam maradna a nyoma.
(Életem egyik legrosszabb filmje, el nem tudom képzelni, hogy gondolták komolyan.)
25N
Ez is egy opció bár az ilyen férfiakat testőrök védik, szóval te is ugyanúgy meghalnál.
Ha pedig elszöknél még lenne esélyed élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!