Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a házi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a házi nyúlra nem lövünk szabályról?

Figyelt kérdés
munkahelyen és iskolában
2022. okt. 30. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

A mai világban szerintem nem kell felesleges szabályokat kitalálni, sokan örülnek ha sikerül egy normális társat találni.

Nálam csak az volt a lényeg hogy haver volt nőjére és foglalt nőkre nem hajtok!

Haver volt nőjére is csak akkor gáz ha valakinek még számít a dolog.

2022. okt. 30. 17:43
 2/12 Szzoli88 válasza:
74%
Szerintem tarsd be ezt az egyszerű szabályt .Ellenkező esetbe ,ha esetleg szakítottok nagyon kelemetlen helyzet alakulhat ki.Hidd el tapasztalatból tudom :(
2022. okt. 30. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Jogos.
2022. okt. 30. 17:45
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem butaság! Ezek a legideálisabb helyek ismerkedésre, az ember az élete felét itt tölti, innen vannak az életre szóló barátságai is, miért ne lenne a szerelme is itt megtalálható.

Nekem mindkét helyen volt kapcsolatom, soha nem volt belőle gond. Nem mondom, hogy nem lehet, de intelligens módon is lehet szakítani.

2022. okt. 30. 17:47
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
En jol megszivtam ezzel,soha tobbet.
2022. okt. 30. 17:49
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Csak akkor szabad belevágni ha teljesen kapun kívül tudják a felek tartani a kapcsolatot. Nekem volt ilyen, és kikezdtek minket a kollégák, de az illető is folyton féltékenykedett ha látott mással beszélgetni.
2022. okt. 30. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mindenkinek bizonytalan az állása feleslegesen ezen filozni
2022. okt. 30. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Nálam akkor lenne rendben a dolog, ha nem egy osztályon dolgozunk/nem egy osztályba járunk. Akkor szakítás után nem kell minden nap látni egymást + a munka rovására is mehet, ha egy csapatban vagyunk.
2022. okt. 30. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam már csak a munkahely aktuális, de maximum olyan esetben mennék bele, ahol nagyon-nagyon egyértelmű, hogy a másik a számomra az igazi, és a munkakapcsolatunkat sem befolyásolja. Egyébként, ha van egy jó állásom, nem érné meg, hogy kockáztassam egy kis munkahelyi flörttel.
2022. okt. 30. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy baromság:)

Nyilván lehet árnyalni, és ahány eset, annyi végkifejlet, de én 25 éve a melóhelyen ismertem meg a feleségem. Az átlagnál bőven jobb házasságban élünk a mai napig is.

2022. okt. 30. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!