Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vagytom ezzel a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vagytom ezzel a nők?

Figyelt kérdés
Van egy párod vagy férjed. Ti akarjátok vele a szexet? Ti kezdeményeztek a szexben? A párotoktól várjátok el, hogy fellángoltassa a vágyatokat felé? Vonzónak tartjátok a párotokat mint férfit? Esetleg csak tartjátok őt, hogy a saját életeteket megkönnyítse?
2022. okt. 30. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet kevés az 50 féle. Valami akkor sem stimmel. A technikáddal mégis valami rossz van az asszony szempontjából. Ha eddig volt szex akkor biztos, hogy már csak lusta hozzá kezdeni mert veled van valami ami nem jó neki. Másképpen nyúlj, használd amit kell, kérdezd! Olyan nincs, hogy egyszer csak elmúlik minden vágy.
2022. nov. 2. 06:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem, már az én vágyam múlt el. Én biztosan nem kínlódok ennyit, meg mégis mit élvezzek a folyamatos elutasításban. Azért nekem is van tartásom, nem vagyok egy hulladék, vagy egy amatőr ember. Nagyon is rendben vagyok, nagyon is megadok neki mindent. A helyemben már bárki régen faképnél hagyta volna őt, de igazából már nekem is csak egy szikra kell.
2022. nov. 2. 06:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ha kisfiú vagy akkor hajrá! Mi tart vissza? Ha férfi vagy és tudod mi az élet rendje akkor viszont neked is oda kell tenned magad. Pl meghódítani. Azért mert együtt vagytok , attól még az udvarlásnak úgyan úgy folytatódnia kellene ami kiváltja azt amit szeretnél. Oda-vissza működnie kell a dolognak. Nem csak szét teszi a lábát egy nő mert évek óta együtt vagytok. A sok éves kapcsolatokban meg amúgyis csökken. Nem napi 2×,3× van szex hanem kevesebbszer
2022. nov. 2. 06:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!