Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vagytom ezzel a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vagytom ezzel a nők?

Figyelt kérdés
Van egy párod vagy férjed. Ti akarjátok vele a szexet? Ti kezdeményeztek a szexben? A párotoktól várjátok el, hogy fellángoltassa a vágyatokat felé? Vonzónak tartjátok a párotokat mint férfit? Esetleg csak tartjátok őt, hogy a saját életeteket megkönnyítse?
2022. okt. 30. 10:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy akarom vele a szexet.

Igen, szoktam kezdeményezni elég gyakran.

Nem várom el tőle.

Természetesen vonzónak találom.

Nem, nem használom ki semmilyen értelmében sem.

Azt hittem, ez így normális egy kapcsolatban… :D

20/N

2022. okt. 30. 11:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igen, igen, igen, nem.
2022. okt. 30. 11:38
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Utálok felizgatatlanul kezdeményezni.

Meg azt is, hogy más csajnak elég vigyorognia csak, de a bnőjük meg törje magát hogy kívánják őket.

Persze vonzó a párom csak nem nekem jatsza parfumozi stb magát, hanem más nőknek.

Szépen keresek mást és ki is dobom. Meg a következőt is ha az is ilyen lesz.

2022. okt. 30. 11:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy akarom vele. Kezdeményezek is. De nyilván ehhez az is kell hogy aférjem kimutassa az irántam való érdeklődését - mindenféle értelemben, szexuálisan is. Természetesen nem várom el hogy mindig ő kezdeményezzen, ez kb fele-fele arányban van nálunk. Persze, vonzónak tartom, miért ne tartanám annak? Nyilván a külső is befolyásoló tényező volt, amikor kapcsolatba kezdtem vele. Nem, nem használom ki őt, nem tartogatom csak úgy. Jó a szexuális életünk, vele élem ezt meg nem mással.
2022. okt. 30. 18:41
 5/13 A kérdező kommentje:
Hmmm, érdekes! Akkor azok a nők miért büntetik a férjüket, akiknek az életében semmi probléma nincs, kivéve hogy a férjük egy jólelkű, figyelmes, segítőkész, szorgalmas ember? Valahogy ezek a férfiak mindig szexmegvonásra, érzelmi sivárságra vannak kárhoztatva. Én ezt látom lassan már mindenhol.
2022. okt. 30. 19:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Mert nem tudnak egymással kommunikálnui.
2022. okt. 30. 19:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Azzal mit lehet kommunikálni, aki a saját bevallása szerint is utálja a szexet? Majd ezt úgy adja elő, hogy a párja a figyelmetlen?
2022. okt. 30. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:

8 éve vagyunk együtt, változó volt ez alatt a szexuális vágyam. Az első pár évben nagyon kívántam, sokat is szexeltünk, de kezdeményezni nem nagyon mertem, mert szende fiatal lány voltam. Aztán szép lassan egyre kevésbé akartam, egyre kevesebbet is csináltuk, eszembe nem jutott kezdeményezni, örültem ha nincs szex. Aztán abbahagytam a fogamzásgátlót, onnantól olyan libidóm lett mint korábban soha, többet kezdeményeztem mint ő, ez volt szexuálisan a legjobb korszakunk, tartott kb 2 évig, és azt hiszem az az "alap" libidó szintem, ami mindenféle mesterséges hormonok nélkül lenne.

Most terhes vagyok, eleinte egyáltalán nem kívántam a szexet, örültem hogy élek két hányás között. Így terhesség végére a hányinger elmúlt, kezd is visszatérni a vágyam, de fizikailag nem nagyon megy már. Nehezen mozgok, meg valahogy fáj is a szex. Szóval most az van, hogy akarnám de nem megy, és csak remélem hogy ha nem is holnap, de pár hónap múlva lesz még olyan jó a szex mint előtte volt.

Amúgy a férjemet végig vonzónak láttam és látom most is. És belátom, hogy baromi nehéz lehet neki, hogy ilyen ingadozó a vágyam, hogy hol heti egy, hol heti 5 szex van. De sajnos én sem tehetek róla. A női hormonrendszer iszonyat bonyolult, sokkal bonyolultabb mint a férfiaké. Sajnos vagy nem sajnos ezt így alkotta meg a biológia. Meg ugye nekünk az orgazmus is nehezebb. Emiatt is van sok nőnek kisebb vágya, mert nekik semmi jót nem tartogat a szex. Úgy nekem sem lenne kedvem, ha a másik nem tudna kielégíteni.

Aki alapból nem szereti a szexet, attól nem tudom mit vársz. Szakítani kell, és keresni egy olyat, akivel összeillenek a vágyak.

2022. okt. 30. 23:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy azt mondja magáról, hogy nem szereti a szexet? Lehet az a fajta közeledéssel van probléna ami Te produkálsz. Ezért nem akarja. Erre gondoltál már?
2022. nov. 2. 06:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baja, 50 féle képpen próbáltam már! Abnormális a viselkedése.
2022. nov. 2. 06:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!