Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan nem bízik bennem?
Figyelt kérdés
Nemrég óta vagyunk együtt a párommal. A kapcsolatunk elején nagyon az elején több olyat is mondtam ami neki nem tetszett. Gondolok itt társaságban mondtam hogy szeretem a fszt de évvel nem megbantani akartam. Sok fiú ír rám messengeren vannak fiú barataim is akikkel talalkozok vagy egy házban alszunk. Egyszer véletlenül látta a messenger írásom amiben azt írtam egy YouTubernek hogy fel e menjek hozzád főzni és ő ezen ki akadott. Azt mondja nem bízik már meg bennem és nem tudna többet úgy állni a kapcsolatunkhoz. Pedig én sosem csaltam meg.2022. okt. 29. 14:17
1/7 A kérdező kommentje:
Meg volt egy pali akivel a mostani párom előtt randiztam és megkerdezte tőlem hogy ki ő én pedig azt mondtam csak egy ismerősöm
2022. okt. 29. 14:18
2/7 anonim válasza:
Bizonytalan, onbizalomhianyos, minden férfiban 'ellenséget' lát, féltékeny. Miatta nem mondanék le a barataimrol, max nem taliznek velük olyan sokat vagy együtt mennék a párommal hogy lássa nincs oka felni, hogy elveszit.
Viszont ha azok után is így viselkedne akkor szakitanek.
Ha nincs bizalom akkor nem sok értelme van folytatni...
3/7 Noren1989 válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Gondolom te vagy az itt említett lyànyka.
4/7 anonim válasza:
Szánalmas a viselkedésre kérdező
5/7 A kérdező kommentje:
4. Mármint nekem vagy neki?
2022. okt. 29. 15:14
6/7 anonim válasza:
A megcsalás nem a szexnél kezdődik, hanem az eltitkolt üzeneteknél, flörtöléseknél. Ez valakinek még belefér, amit csinálsz, valakinek nem. Ő neki nem, így ha nem akarsz ezen a szokásodon változtatni, előbb utóbb szakítani fogtok, mert minimum az egyikőtök boldogtalan lesz. Én nem mondom, hogy amit csinálsz az rossz, de valakinek már rosszul esik.
7/7 Senior Séf válasza:
Kérdező, vágjál a földhöz egy tányért. Megvan? Most akkor kezd el vele rendesen viselkedni. Lesz még abból valaha ép tányér?
Na, ilyen a bizalom is Elbaszni könnyű, de helyrehozni maradéktalanul szinte sohasem sikerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!