Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élő nők! Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nők! Most a tomboló infláció idején megfordul a fejetekben hogy le kellene cserélni a pasit valami pénzesebbre?

Figyelt kérdés

Esetleg dolgoztok rajta?

F/31

2022. okt. 29. 12:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%
Most is nagyon sokat keres a barátom és a barátnőim párjai is bőven nettó 1 millió Ft fölött visznek haza. Bőven van pénzes pasi az országban, nem kell félni
2022. okt. 29. 13:06
 22/30 A kérdező kommentje:
21: te dolgozol?
2022. okt. 29. 13:11
 23/30 anonim ***** válasza:

Kozmetikai-szépségápolási termékeket árusítunk, férfit-nőit vegyesen.

14-es vagyok.

2022. okt. 29. 13:14
 24/30 anonim ***** válasza:
Na és te kérdező? Te dolgozol?
2022. okt. 29. 13:15
 25/30 anonim ***** válasza:
21%

El se olvasom a kommmenteket, de gondolom te valami pénzes kiscsávó vagy, aki annyira jó természetű, hogy amint megszólal, még egy ronda nő is sikítva menekül tőle, és most abban reménykedsz, hogy a válság miatt ez megváltozik.

A többség pedig -ha teheti- inkább új munkahely után néz, nem pedig uj pasi után, ha túl kevésnek érzi a keresetét, vagy esélyes hogy az ő munkahelye is bezár.

2022. okt. 29. 13:45
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Balázska, én már többször próbáltam itt neked normális válaszokkal segíteni, miközben mindenki csak szórakozott rajtad, de egyszerűen reménytelen eset vagy, az infláció miatt remélem a nővéred is kidob az otthonából
2022. okt. 29. 15:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Van elég pénze. Most rendelt a munkájához valami kétmilliós kütyüt miután fél évig sírt érte hadd vegye meg - holott én egy percig sem ellenkeztem. Tudom tudom, pénzéhes kva vagyok, akármit is mondok, így nem kezdem el ecsetelni hogy ehhez az anyagi színvonalhoz én is hozzátettem és a mai napig hozzáteszem a részem.
2022. okt. 29. 15:57
 28/30 anonim ***** válasza:
94%

22#

Igazából ne azzal foglalkozz hogy a nő dolgozik e vagy sem. Ha a férfi úgy dönt hogy eltartja az a szíve joga.

A párom sem dolgozik most mert terhes. Én mondtam neki hogy hagyja ott a munkahelyét, vígan elvagyunk az én fizetésemből.

Volt idő amikor nekem nem volt munkahelyem, csak neki. Mégis mellettem maradt.

De így hogy téged a nővéred tart el, nem értem milyen jogon szólod le azokat a nőket, akiket meg a párjuk tart el.

2022. okt. 29. 16:27
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem...

Egy az, hogy szeretem

Kettő, így is megélünk, mert mindketten viszonylag jól keresünk.

2022. okt. 29. 16:40
 30/30 anonim ***** válasza:
7%

13

Igen. Egy netto 3M <\= X, már pénzes! De netto 800???? épphogy eleg az én kis netto 600as fizummal!

2022. okt. 29. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!