Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők! Most a tomboló infláció idején megfordul a fejetekben hogy le kellene cserélni a pasit valami pénzesebbre?
Esetleg dolgoztok rajta?
F/31
Kozmetikai-szépségápolási termékeket árusítunk, férfit-nőit vegyesen.
14-es vagyok.
El se olvasom a kommmenteket, de gondolom te valami pénzes kiscsávó vagy, aki annyira jó természetű, hogy amint megszólal, még egy ronda nő is sikítva menekül tőle, és most abban reménykedsz, hogy a válság miatt ez megváltozik.
A többség pedig -ha teheti- inkább új munkahely után néz, nem pedig uj pasi után, ha túl kevésnek érzi a keresetét, vagy esélyes hogy az ő munkahelye is bezár.
22#
Igazából ne azzal foglalkozz hogy a nő dolgozik e vagy sem. Ha a férfi úgy dönt hogy eltartja az a szíve joga.
A párom sem dolgozik most mert terhes. Én mondtam neki hogy hagyja ott a munkahelyét, vígan elvagyunk az én fizetésemből.
Volt idő amikor nekem nem volt munkahelyem, csak neki. Mégis mellettem maradt.
De így hogy téged a nővéred tart el, nem értem milyen jogon szólod le azokat a nőket, akiket meg a párjuk tart el.
Nem...
Egy az, hogy szeretem
Kettő, így is megélünk, mert mindketten viszonylag jól keresünk.
13
Igen. Egy netto 3M <\= X, már pénzes! De netto 800???? épphogy eleg az én kis netto 600as fizummal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!