Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora gyerektartást éreztek méltányosnak a jelenlegi infláció mellett?
A gyerektartás a gyereknek jár, nem az anyának, így tökmindegy hogy hol laknak, vagy milyen anyagi helyzete van az anyának. A pénz pedig, mint ahogy írták, a jövedelmedre van kiszabva.
A gyerekvállalással együtt jár a felelősség is, így pedig nem túl etikus azzal jönni, hogy "hát válság van, had fizessek kevesebbet". A gyerekeket is érinti a válság.
Szerintem nem méltányos, hogy többet fizessen. Ha nem valtatok volna el, es közös kasszan lennetek, akkor is valószínűleg most sporolosabbra kellene fogni a figurat, mint ahogy tesszük pl mi is.
Ráadásul ő bele sem szólhat a fogyasztói szokasaitokba, mivel nem veletek el. Én se küldtem el a férjem másodállásba csak mert az infláció miatt minden drágább!
7-es papíron is meg kellene szüntetni a közös lakást.
Leírásod alapján nekem nem lenne arcom többet kérni tőle. A gyerektartás nem arról, hogy csak az apuka fizet ki mindent és az anyuka megdorbézol a saját fizetéséből. A gyerektartás arról, hogy az apuka is beszáll - szerencsés esetben a felével - a gyerekek finanszírozásába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!