Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők! Most a tomboló infláció idején megfordul a fejetekben hogy le kellene cserélni a pasit valami pénzesebbre?
Esetleg dolgoztok rajta?
F/31
Nem, mivel közös családi vállalkozást vezetünk a párommal. Az inflációt egyenlőre csak a rezsiárakon érezzük meg, de ezen is együtt fogunk túllépni. Napelem-rendszerbe fogunk beruházni, amivel továbbra is gazdaságosan dogunk tudni működni. Persze ez nem olcsó beruházás, elöttünk áll egy nehezebb időszak, de majd hülye leszek kihátrálni abból amit 4 éve együtt építgetünk, benne van a munkám, az időm, az energiám, a pénzem.
A páromat pedig imádom, a kapcsolatunkkal nincs semmi gond, ezért akkor sem hagynám el ha csődbe mennénk. Piacképes diplomája van neki is és nekem is, akkor vállalnánk munkát cégeknél, egyikőnknek sem büdös a munka.
Max. a munkahelyemet cserélem. Neked már az is nagy előrelépés lenne, ha egyáltalán dolgoznál és nem a nővéreden élősködnél.
Azért krva vicces, hogy naponta ontod itt, hogy a nők aranyásók és apénzre mennek, amikor TE MAGAD élősködsz egy nőn.
12,13, Én bolti eladóként dolgoztam Ausztriába és nőként megkerestem havi 800ezret. Lakáshitel, bútorok,rezsi, autó, ruha, étel, munkába járás, havi 1-2 szer szórakozás, minimális megtakarítás,de semmi luxus, és nem éreztem magam pénzesnek. Hát még ahol család/gyerekek vannak.
Én úgy mondanám, hogy meg lehet élni ennyiből, jut mindenre meg marad is egy kicsi, ha ez lenne az átlag életszínvonal az országban nem panaszkodnánk, de egyáltalán nem a "pénzes" kategória... A pénzes kategória a nyaralások, luxusautók,világmárkák shoppingolása, lazítás egész nap a medence mellett stb. Ezért meg meg kellett dolgozni minden nap, és be kellett osztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!