Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire vagytok "elnézőek" a párotokkal, amikor menstruál?

Figyelt kérdés
Tehát ha pl. a fájdalmai miatt nyűgösebb, feküdni/lustálkodni akar az első egy-két napon, illetve nincs kedve ahhoz, hogy kielégítsen titeket (ez utóbbival kapcsolatban már hallottam, hogy egy férfi ilyenkor úgy érzi, nem is szeretik igazán). Hogy szoktátok kezelni?

2022. okt. 29. 06:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
7%
Velem nem kell elnézőnek lenni. Nem vagyok hisztigép azért, mert egy természetes folyamat zajlik a testemben.
2022. okt. 31. 09:34
 12/12 A kérdező kommentje:

Most az a hisztigépség, ha van két nap, amikor naponta kétszer szólok, hogy bocsi, de pihennék arra az egy órára, amennyi alatt a fájdalomcsillapítóm kifejti a hatását (addig jobban szeretek csendben, egyedül lenni), illetve ha már nagyjából oké vagyok, akkor se szeretnék megerőltető tevékenységet végezni? Mert akkor ennyi erővel azt is nevezhetjük hisztinek, ha valaki nem akar beszélgetni, amikor szétmegy a feje, hanem inkább ledőlne nyugiban. Bírom ezt a "pick me" megnyilvánulást még ebben a témában is.

Amúgy nincs pasim, ezt a kielégítős dolgot nem olyantól hallottam, akihez lett volna bármi közöm párkapcsolati szinten.

2022. okt. 31. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!