Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem pofátlanság ez már kicsit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem pofátlanság ez már kicsit?

Figyelt kérdés
Alig 2 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és amikor megyek hozzá, akkor mindig megkér, hogy vegyek ezt-azt a boltból. Nem túl nagy összegű bevásárlásról van szó, rendszerint 500-2000 Ft között vásárolok, de azt soha nem fizeti ki. Első alkalommal csak egy papírtörlőt vittem, és akkor ki is akarta fizetni, de nem fogadtam el. Ezután már rendszeressé vált, és már meg sem kérdezi, hogy mennyibe került. Nem olyan dolgokról van szó, mint például egy üveg bor, amit úgyis közösen fogyasztunk el, hanem mindenféle háztartásbeli termék, mint például étolaj, mosogatószer, zöldség stb. Olyan is volt, hogy csokit hozatott és meg sem kínált vele, hanem csak elpakolta. Eddig kb. 25ezer Ft értékben vásároltam neki, és a közös programokat is mindig én fizetem.

2022. okt. 26. 16:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, kérdező, de 25 ezer 2 hónap alatt az p...csa.

Amúgy meg, ha nála vagy, nem mész vécére, nem zuhanyzol, nem iszol meg egy teát sem? Nem hinném.

2022. okt. 28. 15:33
 22/24 anonim ***** válasza:
48%
A nők mindig is könnyebben szereztek párt.. és jóideje pláne az internet korában kegyetlenül visszaélnek ezzel (nem mindegyikük) vannak ilyen olyan érzelmi zsarolások.. hisztik.. meg célzások. Meg elcsábítanak aztán mindent fizetsz. Egyébként ez a társadalom, meg jelen időnk romantika, meg páros dolgok szempontjából borzalmas! én szerintem.. hatalmas szakadék van a nemek közt. De amennyire én látom női oldalról megy a sok lekezelés meg kihasználás egy picivel jobban. A probléma gyökeréig kellene leásni.. mert a párok.. a házasság azért még mindig az alapja egy jó működő élhető közösségnek.. ez pedig egymás tiszteletén alapul. Pl ha rajtam múlna a megcsalásokat államilag büntetném.. példát statuálnék. Kis módon vagy nagy módon..
2022. okt. 28. 17:57
 23/24 anonim ***** válasza:
48%
Régen megszégyenítették a félrekettyintőket rettenetesen! talán az volt az igaz út kitudja
2022. okt. 28. 17:58
 24/24 anonim ***** válasza:
Eléggé beteg szinte mindegyik hozzáállás... Minden kapcsolatomban törekedtünk k.b. fele-fele megosztásra. Úgyhogy a kérdés teljesen jogos volt.
jan. 17. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!