Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem pofátlanság ez már kicsit?
Ezt csak olyan emberrel lehet megcsinálni, aki hagyja.
Miért nem mondod el neki szépen, kulturáltan, hogy ez az egész eddig neked már 25 ezer Ft-ba került?
Lehet, hogy neki fel sem tűnt, hogy a sok apróság ilyen sokba fog kerülni.
De gondolom te is azoknak a férfiaknak a táborát erősíted, akik csak a csaj háta mögött mernek zsörtölődni, viszont szólni meg nem mernek, mert akkor oda a fix p*nci.
Erre szokták mondani, ha kell a p*na akkor fizetsz mint a katonatiszt, vagy megpróbálsz vele beszélni.
Egyébként jól teszik azok a csajok akik lehúzzák anyagilag az ilyen pasikat. Ha hagyja magát, nem mer szólni, akkor így járt, mondom ezt úgy hogy én hülye még életemben nem fogadtam el senkitől semmit (egy kávén kívül).
Miért nem mernek szólni ezért a férfiak (normális hangnemben)?
Nekem volt sokkal jobb palim.
Ahányszor átjött, ette az ovis öcsém gabonapelyheit.
Még rendszeresen evett nálunk.
Nem is lett volna ezt gond, csak én nem kaptam tőle egy szelet csokit se egyszer sem.
Játékgépezett....
#14:
Nem "kell" fizetni a p*nciért, ez óriási tévedés. Ha te nem akarsz nem fizetsz. De ha nem próbálod meg megbeszélni vele, akkor előfordulhat hogy neki eszébe sem jut, hogy ez neked probléma. Nem hinném hogy ő gondolatolvasó lenne.
De gondolom te sem fogsz szólni, mert félsz hogy balhé lesz. Marad a beletörődés..... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!