Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem pofátlanság ez már kicsit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem pofátlanság ez már kicsit?

Figyelt kérdés
Alig 2 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és amikor megyek hozzá, akkor mindig megkér, hogy vegyek ezt-azt a boltból. Nem túl nagy összegű bevásárlásról van szó, rendszerint 500-2000 Ft között vásárolok, de azt soha nem fizeti ki. Első alkalommal csak egy papírtörlőt vittem, és akkor ki is akarta fizetni, de nem fogadtam el. Ezután már rendszeressé vált, és már meg sem kérdezi, hogy mennyibe került. Nem olyan dolgokról van szó, mint például egy üveg bor, amit úgyis közösen fogyasztunk el, hanem mindenféle háztartásbeli termék, mint például étolaj, mosogatószer, zöldség stb. Olyan is volt, hogy csokit hozatott és meg sem kínált vele, hanem csak elpakolta. Eddig kb. 25ezer Ft értékben vásároltam neki, és a közös programokat is mindig én fizetem.

2022. okt. 26. 16:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Vótmá sokszor ez a szöveg, kis változtatásokkal. Legutóbb a barátnő az apjának vett drága bort a troll pénzén.
2022. okt. 26. 16:59
 12/24 anonim ***** válasza:
35%
11-es miből gondolod hogy trollkodás? háát olyan szinten mindig mindent a pasinak kell fizetni... :DD te hol élsz am? tuti csaj vagy egyébként
2022. okt. 26. 17:03
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

Ezt csak olyan emberrel lehet megcsinálni, aki hagyja.

Miért nem mondod el neki szépen, kulturáltan, hogy ez az egész eddig neked már 25 ezer Ft-ba került?

Lehet, hogy neki fel sem tűnt, hogy a sok apróság ilyen sokba fog kerülni.

De gondolom te is azoknak a férfiaknak a táborát erősíted, akik csak a csaj háta mögött mernek zsörtölődni, viszont szólni meg nem mernek, mert akkor oda a fix p*nci.

Erre szokták mondani, ha kell a p*na akkor fizetsz mint a katonatiszt, vagy megpróbálsz vele beszélni.

Egyébként jól teszik azok a csajok akik lehúzzák anyagilag az ilyen pasikat. Ha hagyja magát, nem mer szólni, akkor így járt, mondom ezt úgy hogy én hülye még életemben nem fogadtam el senkitől semmit (egy kávén kívül).

Miért nem mernek szólni ezért a férfiak (normális hangnemben)?

2022. okt. 26. 17:07
 14/24 A kérdező kommentje:
#13 valóban, az az igazság, hogy nem tettem szóvá. De nem is bánom ezukután, mert itt minden válaszoló már ígyis szarrágónak titulált. Most aztán a valászolók megmutatták, hogy ez teljesen természetes, mert a punciért így vagy úgy, de fizetni kell. Tanulságos.
2022. okt. 26. 17:14
 15/24 anonim ***** válasza:
41%
OK. Ennyit a szövegértésről. (#9 voltam.)
2022. okt. 26. 17:16
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Nekem volt sokkal jobb palim.

Ahányszor átjött, ette az ovis öcsém gabonapelyheit.

Még rendszeresen evett nálunk.

Nem is lett volna ezt gond, csak én nem kaptam tőle egy szelet csokit se egyszer sem.

Játékgépezett....

2022. okt. 26. 17:27
 17/24 anonim ***** válasza:
80%

#14:

Nem "kell" fizetni a p*nciért, ez óriási tévedés. Ha te nem akarsz nem fizetsz. De ha nem próbálod meg megbeszélni vele, akkor előfordulhat hogy neki eszébe sem jut, hogy ez neked probléma. Nem hinném hogy ő gondolatolvasó lenne.

De gondolom te sem fogsz szólni, mert félsz hogy balhé lesz. Marad a beletörődés..... :(

2022. okt. 26. 17:27
 18/24 anonim ***** válasza:
34%
Csóringerek ne csajozzanak!
2022. okt. 26. 17:33
 19/24 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az alap, hogyha már a pasi vesz nekem valamit, akkor vagy megkínálom, vagy visszaadom a pénzt, vagy meghívom én legközelebb. Az udvarlási fázisban szoktam engedni, hogy a pasi fizessen, de amikor már kapcsolatban vagyunk akkor nem így megy. Ha jön is hozzám és hoz pár dolgot, vacsit főzök neki, vagy rendelek kaját kettőnknek. Párommal egy eve vagyunk együtt, és gáz nem gáz, írjuk jegyzetbe, hogy ki kb mennyivel tartozik (ilyen harmincezer forintos koncertjegyekről van szó), hogy viszonozni tudjuk a gesztust a másiknak. Sosem volt ebből vita. Mindent megbeszélünk, vázold fel te is a csajnak ezt. Ha netán kidob emiatt akkor meg se érdemelt.
2022. okt. 26. 17:37
 20/24 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem igenis igazad van. És nem a 25 ezer miatt hanem a pofátlanság. Nem több éves kapcsolat ahol már annyi mindent adtunk egymásnak, hogy nem számít , 2 hónap az semmi. És ha nem szoktál náluk enni stb akkor miért Te vedd meg nekik a napi apróságokat? Ez igenis lehúzás, hisz ő/ők is minden nap hazamennek, meg tudják pont úgy venni mint Te. Mert néha előfordulhat, hogy valami pont nincs vagy elfelejtem megvenni és megkérlek ha már jösz vedd meg légyszi. De ki is fizetném. Szerintem beszéld meg vele. És az, hogy neki fel sem tűnik.. amit egyesek írnak... hát akkor elég bunkó mert ez alap, hogy ha más fizet ki nekem valamit akkor visszaadom neki vagy legalábbis megvendégelem vagy felkinalom a pénzt aztán ha nem veszi el az egy dolog. De, hogy más vegye rendszeresen az apróságokat az én háztartásomba azt én nem tartanám magától értetődőnek.
2022. okt. 26. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!